Meniu principal

Rosa Residence 3

ID Oferta: PRI-106472-AP

Stadiu: In constructie
Predare: 31/05/2018
Reper ansamblu: Aparatorii Patriei, Dimitrie Leonida
Dezvoltator: Persoana juridica
Regim înalţime imobile: P+3
Tipuri unitaţi: Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitaţi locative:
Preţuri de la: 61.500 EURO
Data publicarii: 3 octombrie 2017
Numar vizualizari: 688
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Rosa Residence 3

Cel mai nou ansamblu din zona metropolitană de sud, Rosa Residence aduce în piață 20 de apartamente bine gândite, cu balcoane mari și terase generoase. Un ansamblu care beneficiază de o arhitectură deosebită, diferită de tot ceea ce s-a construit în zonă. Tocmai de aceea, Rosa Residence este sinonim cu luxul, de la construcție și până la finisaje și dotări. Apartamentele Rosa sunt caracterizate de suprafețe mari, compartimentate inteligent, astfel încât întreaga suprafață să poată fi folosită la maximum posibil, cu spații vitrate bine proporționate tocmai ca să te poți bucura de cât mai multă lumină naturală.

Ansamblul Rosa Residence este construit după cele mai înalte exigențe, pe structură din beton armat, cărămidă Porotherm, după planuri de situație bine gândite și atent monitorizate.

Cât privește poziționarea ansamblului, acesta se află la numai zece minute de mers pe jos până la stația de metrou Apărătorii Patriei, iar la cinci minute de complex ai stații RATB.

În zonă se regăsesc servicii diverse, de la grădiniță, școală și liceu, până la facultate, supermarket-uri, piețe agroalimentare, bănci, restaurante, spitale și cabinete medicale.

Rosa Residence pune în piață apartamente cu două și trei camere, al căror preț pornește de la 62.000 de euro. Ansamblul beneficiază de locuri de parcare subterane, contracost.

Apartamentele vor fi predate proprietarilor finisate „la cheie”, cu dotări de clasă Premium și materiale de ultimă generație. Mă refer la faianță, gresie și parchet de la producători consacrați în domeniu, obiecte sanitare de top în baie, uși celulare la interior, ușă metalică la exterior, geamuri tripan cu profile PVC, centrală termică și radiatoare. Toate apartamentele vor fi racordate la utilități, la rândul lor contorizate individual.

Te-aștept la vizionare!Ansambluri rezidenţiale similare


Studio Plus -Grand Arena


De la 30.000 EURO
Stadiu: In constructie

Lotus Residence


De la 41.000 EURO
Stadiu: In constructie

Blue Residence


De la 27.900 EURO
Stadiu: In constructie

Boutique Residence


De la 36.900 EURO
Stadiu: In constructie
Manager proiect

Andrei Vatavu


Telefon: 0731.510.862

andrei.vatavu@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Andrei Vatavu