Meniu principal

Alya Villas Residence

ID Oferta: PRI-111979-AP

Stadiu: In constructie
Predare: 31/05/2018
Reper ansamblu: Soseaua Berceni, Aparatorii Patriei
Dezvoltator: Persoana juridica
Regim înalţime imobile: P+1+M
Tipuri unitaţi: Vile insiruite, Vile duplex
Numar unitaţi locative: 3
Preţuri de la: 110.000 EURO
Data publicarii: 3 aprilie 2018
Numar vizualizari: 635
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Cele trei vile care compun cochetul ansamblu Alya Residence se înscriu în linia acelor proprietăți pe care nu ai voie să le ratezi atunci când îți începi turul căutării locuinței tale.

Cu un design clasic, vilele Alya impresionează prin spațiul de care dispun, dar și prin ferestrele largi astfel ca tu să ai parte de lumină, multă lumină naturală. Iar acestea sunt doar câteva dintre atributele ansamblului, amplasat în Sectorul 4, la un sfert de oră de mers pe jos până la stația de metrou Apărătorii Patriei.

Dispuse pe parter, etaj și mansardă, fiecare casă dispune de 120 de metri pătrați utili, două dintre ele beneficiind de o curte de 60 de metri pătrați, iar cea de-a treia de o curte în suprafață de 100 de metri pătrați.

Casele Alya Residence sunt construite după planuri de situație bine gândite și atent monitorizate pentru a le oferi proprietarilor siguranța și confortul mult dorit.  

Dacă la parter, casele beneficiază de un living imens, cu spații vitrate, o bucătărie și o baie, la etaj și mansardă, compartimentarea este aproape identică: două dormitoare la fel de spațioase și o baie. În plus, parterul beneficiază și de încălzire în pardoseală.

Cât privește finisajele, cele trei proprietăți se vând finisate „la cheie”, cu băi utilate și mobilate, gresie, faianță, uși interioare, geamuri tripan și profile din PVC, centrală termică și calorifere, ușă de intrare anti-efracție. Casele sunt branșate la utilități și dispun de contorizări separate. Trebuie să mai știi că finisajele pot fi personalizate pentru că dezvoltatorul îți pune la dispoziție o cromatică diversă.

Zona în care este amplasat Alya Residence îți permite accesul extrem de ușor către zonele de servicii pentru că ai în apropiere supermarketuri, piețe agroalimentare, școli, grădinițe, liceu, facultate, bănci, farmacii, iar în zece minute poți ajunge inclusiv la Parcul Orășelul Copiilor.Ansambluri rezidenţiale similare

Nu sunt listate ansambluri similare!
Manager proiect

Ana Maria Angheloiu


Telefon: 0723.363.867

anamaria@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Ultimele oferte listate din acest ansamblu

Pentru acest ansamblu rezidential nu s-au listat oferte!
Ana Maria Angheloiu