Meniu principal
AMUSSO RESIDENCE VILLAS - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225

Amusso Residence Villas

ID Oferta: PRI-75012-AP

Stadiu: In constructie
Predare: 31/12/2016
Reper ansamblu: Soseaua Oltenitei, IRA
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim înalţime imobile: P+1+M
Tipuri unitaţi: Vile insiruite
Numar unitaţi locative: 8
Preţuri de la: 82.000 EURO
Data publicarii: 25 mai 2016
Numar vizualizari: 2.702
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Amusso Residence Villas, cel mai noi complex de vile cuplate (vile insiruite) din Sectorul 4, este compus din 8 unitati locative si are un regim de inaltime Parter + Etaj+ Mansarda. Fiecare dintre acestea dispune de curte proprie (teren in proprietate), in suprafata de 45 mp. Unitatile locative se vor preda la stadiul complet finisat (inclusiv mansarda). Materialele folosite sunt de calitate superioara, iar printre ele regasim: centrala termica proprie, calorifere de otel, ferestre cu tamplarie PVC, geamuri termopan, placaje ceramice in grupurile sanitare si bucatarii (gresie si faianta), obiecte sanitare moderne, pardoseli placate cu parchet laminat, usa metalica de acces, usi interioare celulare in ton cu pardoseala.

Unitatile locative din ansamblul Amusso Ressidence sunt racordate individual la utilitatile orasului, iar contorizarea lor se face separat. Aceasta, impreuna cu dotarea fiecarei vile cu centrala termica proprie, plus sistemul termo de la exterior (izolatie cu polistiren de 10 cm, tamplarie PVC si geamuri termopan 4 anotimpuri), vor genera costuri de intretinere si mentenanta foarte scazute pentru viitorii proprietari.

Zona de amplasare asigura acces foarte rapid la infrastructura Capitalei, oferind actualilor si viitorilor rezidenti tot ceea ce au nevoie pentru un trai modern si confortabil. Astfel, in zona regasim: magazine, supermarket-uri, galerii comerciale (Carrefour Grand Arena, Mega Image, Metro, Obi, Praktiker etc), centre de aprovizionare, piete agro-alimentare (Piata Berceni, Piata de Gross), centre de divertisment si petrecerea timpului liber (Mall Sun Plaza, Mall Vitantis), baruri, restaurante, cafenele, unitati de invatamant pentru toate gradele, unitati spitalicesti si alte institutii ale statului.

Mijloacele de transport in comun sunt foarte accesibile, atat cele RATB (autobuze, troleibuze, tramvai), cat si metroul, care este “la doi pasi” (statia Aparatorii Patriei).

Premier Imobiliare va pune la dispozitie modalitati de achizitionare multiple si diverse pentru vilele din ansamblul rezidential Amusso: intreaga paleta de credite imobiliare si ipotecare de la oricare din bancile comerciale, pentru care echipa noastra va ofera consultanta financiara si asistenta completa la formarea, depunerea si aprobarea dosarului de credit, totul GRATUIT, sau prin sistemul de plata Buy-Back Imobiliar, marca proprie Premier.

Asa cum deja v-am obisnuit, pentru toate platile cu numerar se ofera discount. Pentru a programa o vizionare sau pentru orice informatii aditionale nu ezitati sa intrati in legatura cu departamentul nostru de vanzari.Ansambluri rezidenţiale similare


New Villas Residence


De la 74.900 EURO
Stadiu: In constructie

Fabiani Residence


De la 78.000 EURO
Stadiu: In constructie

Allegra Villas 2


De la 74.900 EURO
Stadiu: In constructie

Lambioni Residence


De la 68.500 EURO
Stadiu: Finalizat
Manager proiect

Cristian Mocanu


Telefon: 0726.375.629

cristian.mocanu@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Ultimele oferte listate din acest ansamblu