Meniu principal
ARENA RESIDENCE - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225

Arena Residence

ID Oferta: PRI-91978-AP

Stadiu: In constructie
Predare: 15/05/2017
Reper ansamblu: Theodor Pallady
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim înalţime imobile: P+3
Tipuri unitaţi: Garsoniere, Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitaţi locative:
Preţuri de la: 40.000 EURO
Data publicarii: 19 octombrie 2016
Numar vizualizari: 2.660
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Ansamblul Arena Residence este perfect pentru cei ce-si doresc sa se mute intr-o casa noua, cu un design ultramodern ce reuseste sa indeplineasca cerinta locatarilor de a avea cai de acces rapide catre centrul Bucurestiului si catre locatiile de maxim interes din zona.

Ansamblul rezidenţial Arena Residence  se află în Estul Bucureştiului, în cartierul Titan. Accesul se face direct din bulevard, asigurându-se acces rapid atât către centrul oraşului, cât şi la ieşirea pe autostradă. Poziţionarea este foarte avantajoasă fiind la doar câteva minute de mers distanţă faţă de metrou, tramvai sau alte mijloace de transport în comun.

Unul dintre marile avantaje ale ansamblurilor rezidenţiale din cartierul Titan şi implicit şi a complexului Arena Residence , este apropierea de centrele comerciale şi de magazine mari, precum Auchan, Carrefour, Lidl, Metro sau Decathlon.

Apartamentele construite în ansamblul rezidenţial Arena Residence  sunt caracterizate prin suprafeţe generoase şi finisaje moderne:central termica proprie, radiatoare, tamplarie PVC si geam termopan , gresie, faianta, parchet, usi de interior celulare, usa metalica de acces anti-efractie, obiecte sanitare modern, zugraveli lavabile, termoizolatie exterioara de 10 cm.Ansambluri rezidenţiale similare


Gaudi Residence 2


De la 30.200 EURO
Stadiu: In constructie

Top Class Residence 5


De la 32.900 EURO
Stadiu: In constructie

Day Residence


De la 55.000 EURO
Stadiu: In constructie

Studio Residence Metalurgiei


De la 39.500 EURO
Stadiu: In constructie
Manager proiect

Premier Pallady


Telefon: 0722.696.105

premier.pallady@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Ultimele oferte listate din acest ansamblu


Apartament 2 camere Sos. Oltenitei


39.900 EURO| Sup.U.: 45 mp