Meniu principal

Aria City Residence

ID Oferta: PRI-106522-AP

Stadiu: In constructie
Predare: 31/12/2017
Reper ansamblu: B-dul Metalurgiei, Sector 4
Dezvoltator: Persoana juridica
Regim înalţime imobile: S+P+4
Tipuri unitaţi: Garsoniere, Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitaţi locative: 10
Preţuri de la: 38.500 EURO
Data publicarii: 3 octombrie 2017
Numar vizualizari: 1.311
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Aria City Residence

Un ansamblu de locuințe cochet, chiar intim, dacă ținem cont că numără numai zece apartamente. Aria City este catalogat drept un ansamblu de lux dacă ne referim la finisajele și dotările din gama premium de care va beneficia. De asemenea, arhitectura modernă vine să întregească întreg tabloul acestui ansamblu deosebit.

Zona în care este amplasat complexul Aria City este una ofertantă. Tot ceea ce poți avea nevoie se află la numai câțiva pași de casa ta. De la magazine, mall-uri, supermarket-uri și până la grădinițe, școală și facultate, totul îți este la îndemână. În maximum zece minute poți ajunge, pe jos, la oricare dintre serviciile enumerate mai sus.

Și pentru că știm cât de important este timpul pentru tine, am ales să poziționăm acest ansamblu în apropierea mijloacelor de transport în comun pentru ca tu și cei dragi ție să puteți ajunge cât mai rapid în oricare parte a Capitalei.

O altă caracteristică importantă a acestui complex este că îți permite ca, după o zi istovitoare, să-ți faci cumpărăturile rapid datorită faptului că la numai trei minute de casa ta se află Carrefour, Decathlon, Selgros și multe alte magazine.

Și dacă ai chef să te relaxezi cu familia într-o zonă cu verdeață, în maximum zece minute poți ajunge la Parcul Orășelul Copiilor sau Parcul Tineretului, două dintre cele mai importante obiective din Sectorul 4.

Te-aștept să ne faci o vizită!Ansambluri rezidenţiale similare


Agnes 7 Residence


De la 27.000 EURO
Stadiu: In constructie

Deco Residence


De la 41.300 EURO
Stadiu: Proiect

G34 Boutique Mall Vitan


De la 54.350 EURO
Stadiu: Finalizat

LD Residence


De la 38.100 EURO
Stadiu: In constructie
Manager proiect

Cristian Mocanu


Telefon: 0726.375.629

cristian.mocanu@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Ultimele oferte listate din acest ansamblu

Cristian Mocanu