Meniu principal
ATHOS RESIDENCE - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225
Ansamblu rezidenţial vândut integral!

Athos Residence

ID Oferta: PRI-10942-AP

Stadiu: Finalizat
Reper ansamblu: Bulevardul Metalurgiei, Metrou Aparatorii Patriei
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim înalţime imobile: D+P+6
Tipuri unitaţi: Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitaţi locative: 165
Preţuri de la: 29.200 EURO
Data publicarii: 25 martie 2015
Numar vizualizari: 5.206
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Va recomandam cu caldura un imobil gandit si construit conform celor mai inalte criterii de calitate!

Dezvoltarea urbanistica a ultimilor cinci ani a impus aceasta zona drept una dintre zonele rezidentiale cele mai active ale Capitalei. Ansamblul rezidential se afla in imediata vecinatate a statiei de metrou Aparatorii Patriei, mai exact pe Bulevardul Metalurgiei, zona Carrefour Grand Arena. Probabil v-ati dat seama ca ofera acces rapid si facil catre toate mijloacele de transport in comun (RATB, statia de metrou Aparatorii Patriei, maxi-taxi). O amplasare echilibrata, care reuseste sa indeplineasca locatarilor dorinta de a avea cai de acces rapid catre centrul Capitalei si catre locatiile de maxim interes din Zona de Sud: Sun Plaza, Grand Arena Mall, Carrefour, Real Metro, Selgros. Acum c-am aflat si faptul ca infrastructura este buna, haideti sa vedem ce mai trebuie stiut.

Ansamblul Athos Residence este alcatuit din D+P+6 etaje si dispune atat de garsoniere, cat si de apartamente cu 2 si 3 camere. Acestea sunt placute ochiului si impresioneaza prin calitatea materialelor de constructie folosite, dar si a finisajelor de exceptie. Este un produs destinat celor care stiu sa pretuiasca, in primul rand, calitatea solutiilor constructive. Echilibrul si atmosfera calduroasa a interiorului vin la pachet la un pret foarte atractiv!

In cele ce urmeaza, haideti sa vedem structura si finisajele cladirii: structura de beton armat, compartimentare si pereti exterior caramida Porotherm, tamplarie PVC, geamuri termopan, acoperis cu tabla tip Lindab, lift modern si silentios. Printre finisajele de care dispun apartamentele, enumeram: gresie si faianta (in bucatarii si in grupurile sanitare), parchet laminat (in living si dormitoare), usi interioare celulare, centrala proprie, zugraveala lavabila, calorifere de otel, instalatii incalzire, prize si intrerupatoare. Totodata, toate utilitatile sunt contorizate individual.

Pentru cei care doresc sa acceseze credite, echipa Premier ofera consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca, iar acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Pentru orice fel de informatii, detalii sau programare vizionari, nu ezitati sa intrati in legatura cu responsabilul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari!

Tabel tipuri de apartamente


Nr. Crt.
Etaj
Nr. camere
Supr. utila
Preţ
Schiţa

1
Intermediar
Garsoniere
32 mp
26.000 Euro

2
Intermediar
2 camere
56 mp
46.900 Euro

3
Intermediar
3 camere
77 mp
62.700 EuroAnsambluri rezidenţiale similare


Sun Lux Residence


De la 80.100 EURO
Stadiu: In constructie

Gaudi Residence 2


De la 30.200 EURO
Stadiu: In constructie

Top Class Residence 5


De la 32.900 EURO
Stadiu: In constructie

Day Residence


De la 55.000 EURO
Stadiu: In constructie
Manager proiect

Marius Nichiteanu


Telefon: 0737.500.376

mariusnichiteanu@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Ultimele oferte listate din acest ansamblu


Apartament 2 camere Grand Arena


39.000 EURO| Sup.U.: 45 mp

2 camere – Metalurgiei


39.000 EURO| Sup.U.: 45 mp