Meniu principal
BOIAN RESIDENCE - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225
Ansamblu rezidenţial vândut integral!

Boian Residence

ID Oferta: PRI-10959-AP

Stadiu: Finalizat
Reper ansamblu: Metrou Aparatorii Patriei
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim înalţime imobile: D+P+3
Tipuri unitaţi: Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitaţi locative: 85
Preţuri de la: 21.200 EURO
Data publicarii: 25 martie 2015
Numar vizualizari: 2.266
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Noul ansamblu rezidential este compus dintr-un numar de 85 de unitati locative si are un regim de inaltime de D+P+3 etaje. In cazul in care aveti copii, acest ansamblu dispune de spatii de joaca si relaxare! Mai mult de-atat – sunt disponibile si locuri de parcare!

Unitatile locative se vor preda la stadiul complet finisat. Materialele sunt de cea mai buna calitate si includ: placaje ceramice in bucatarii si in grupurile sanitare (gresie si faianta), pardoseli placate cu parchet laminat, usi interioare celulare, centrala termica proprie, calorifere de otel, ferestre cu tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, acoperis cu tabla tip Lindab. De asemenea, toate utilitatile sunt contorizate separat.

Ce caracterizeaza ansamblul rezidential Boian? Arhitectura exterioara moderna. De asemenea, modul de finisare si utilare corespunzatoare vor asigura viitorilor locatari sume modice la intretinere.

Desigur, acest complex rezidential este amplasat intr-o zona linistita, care se afla in apropierea statiei de metrou Aparatorii Patriei ( 5 minute de mers pe jos ). Accesul catre reteaua de transport in comun este facil si rapid. In aceasta zona se gasesc si alte puncte de interes necesare unei vieti de familie confortabile. Printre acestea, spicuim: supermarket-uri (Mega Image, Lidl, Carrefour, Auchan), centre si galerii comerciale, unitati spitalicesti, piete agro-alimentare, banci comerciale, precum si institutii publice.

Acum c-am aflat si faptul ca dispune de o infrastructura buna, haideti sa vedem ce mai trebuie sa stim.

Modalitatile de plata. Aceasta se face fie prin programul de creditare Prima Casa, fie prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale sau prin sistemul de Buy-Back Imobiliar, marca proprie Premier.

Ce parere aveti? Pentru cei care doresc sa acceseze credite, echipa Premier ofera consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca, iar acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Pentru orice fel de informatii, detalii sau programare vizionari, nu ezitati sa intrati in legatura cu managerul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari.Ansambluri rezidenţiale similare


Sun Lux Residence


De la 80.100 EURO
Stadiu: In constructie

Gaudi Residence 2


De la 30.200 EURO
Stadiu: In constructie

Top Class Residence 5


De la 32.900 EURO
Stadiu: In constructie

Day Residence


De la 55.000 EURO
Stadiu: In constructie
Manager proiect

Cristian Duta


Telefon: 0737.500.381

cristianduta@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Ultimele oferte listate din acest ansamblu