Meniu principal
BULEVARD RESIDENCE METALURGIEI - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225
Ansamblu rezidenţial vândut integral!

Bulevard Residence Metalurgiei

ID Oferta: PRI-542-AP


Ansamblul nu dispune momentan de alte fotografii!
Stadiu: Finalizat
Reper ansamblu: Piata sudului, Metalurgiei
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim înalţime imobile: P+10
Tipuri unitaţi: Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitaţi locative:
Preţuri de la: 31.000 EURO
Data publicarii: 16 ianuarie 2015
Numar vizualizari: 3.854
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Ansamblul Bulevard Residence Metalurgiei este un proiect imobiliar de anvergura, compus din doua imobile de locuinte, cu regim de inaltime parter 10 + niveluri.

Constructia este una moderna, cu toate facilitatile incluse: locuri de parcare, lifturi moderne si silentioase, spatii verzi amenajate. In plus, proiectarea ingenioasa ofera celor interesati de achizitionarea unui apartament, unitati locative compartimentate extrem de util, insotite de spatii foarte generoase.

Dezvoltatorul imobiliar propune spre vanzare: apartamente cu 2 camere (suprafata utila 57 de mp),  apartamente cu 2 camere (suprafata utila 51 mp), garsoniera (suprafata utila 30 mp).

Acestea sunt proiectate conform ultimelor tendinte si necesitati din piata imobiliara si beneficeaza de finisaje excelente realizate cu materiale moderne.

Toate unitatile locative se predau “la cheie”, complet finisate si bransate la toate utilitatile. Acestea dispun de: usa metalica de acces antiefractie, usi interioare celulare (in ton cu pardoseala), pardoseli placate cu parchet, placaje ceramice in grupurile sanitare si in bucatarii (gresie si faianta), obiecte sanitare moderne, zugraveli lavabile, centrala termica de apartament, calorifere de otel, ferestre cu tamplarie PVC, geamuri termopan.

Unitatile locative din ansamblul Bulevard Residence Metalurgiei sunt caracterizate de o arhitectura exterioara moderna  si sunt proiectate astfel incat sa satisfaca orice persoana care a ales sa locuiasca intr-un cartier rezidential din Zona de Sud.

Amplasarea este  in vecinatatea statie de metrou Piata sudului, ansamblul  fiind conectat la intreaga infrastuctura a Zonei de Sud, oferind acces rapid la scoli, gradinite,  licee, supermarket-uri ( Metro Metalurgiei, Carrefour Grand Arena, Selgros, Sun Plaza,  Real, Cora,  etc )  , piete agroalimentare ( Piata Sudului) , mijloace de transport in comun.

Metodele de achizitie pentru unitatile locative din ansamblul Belle Residence sunt multiple si diverse. Astfel, va punem la dispozitie:

  • consiliere financiara completa si asistenta intocmire si aprobare dosar pentru orice tip de credit (imobiliar, ipotecar, Prima Casa, Noua Casa, etc.), totul GRATUIT;
  • programul nostru de achizitie prin buy-back imobiliar, marca proprie Premier, pentru care unul dintre consilierii nostri va va sta la dispozitie cu toate detaliile si indrumarile necesare.

Pentru informatii aditionale sau lista completa de preturi, precum si pentru a programa o vizionare, nu trebuie decat sa contactati responsabilul de proiect sau unul dintre reprezentantii departamentului nostru de vanzari

Tabel tipuri de apartamente


Nr. Crt.
Etaj
Nr. camere
Supr. utila
Preţ
Schiţa

1
Intermediar
Garsoniere
33,2 mp
31.500 Euro

2
Intermediar
2 camere
58,4 mp
49.000 EuroAnsambluri rezidenţiale similare


Studio Residence Metalurgiei


De la 39.500 EURO
Stadiu: In constructie

Sofia Residence Mihai Bravu


De la 63.500 EURO
Stadiu: In constructie

Street Residence


De la 26.400 EURO
Stadiu: Finalizat

Ivory Residence


De la 72.800 EURO
Stadiu: Proiect
Manager proiect

Premier Pallady


Telefon: 0722.696.105

premier.pallady@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Ultimele oferte listate din acest ansamblu


Garsoniera Bulevardul Metalurgiei


27.800 EURO| Sup.U.: 34 mp