Meniu principal

Escada Residence

ID Oferta: PRI-62952-AP

Stadiu: In constructie
Predare: 01/07/2016
Reper ansamblu: Metrou Mihai Bravu
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim înalţime imobile: S+P+3
Tipuri unitaţi: Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitaţi locative: 15
Preţuri de la: 70.000 EURO
Data publicarii: 8 martie 2016
Numar vizualizari: 1.049
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Compania Premier aduce in atentia dumneavoastra Escada Residence. Acesta este un nou proiect rezidential, cu un numar de 15 de unitati locative, viitorii locatari avand posiblitatea de a alege de la apartamente cu 2 camere spatioase, pana la apartamente cu 3 camere cu diverse suprafete si compartimentari.

Este amplasat in Sectorul 3 al Capitalei, zona Mihai Bravu, Timpuri Noi si, datorita acestui lucru, veti beneficia de numeroase mijloace de transport in comun.

Modul excelent in care este gandit si proiectat noul ansamblu va ofera o varietate locativa in interiorul acestuia, astfel incat sa puteti alege din mai multe tipuri de modele si compartimentari.

Dezvoltatorii au plecat de la ideea de confort maxim, astfel apartamentele din acest complex ofera un standard inalt in ceea ce priveste calitatea, dar si conditiile de locuit si are un regim de inaltime redus (P+3). Ansamblul este format dintr-un corp de cladire, realizat pe cadre de beton armat si zidarie din caramida, care vine impreuna cu un sistem performant de termo si hidroizolatii. Apartamentele din cadrul complexului se vor preda la stadiul complet finisat, “la cheie”, impreuna cu finisaje de cea mai buna calitate, la alegerea clientului: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Simbioza dintre functional si estetic, precum si detaliile care completeaza fatada, confera apartamentelor un plus de sarm si spirit practic. Fie ca preferati un apartament la parter pe terasa caruia sa va relaxati dupa o zi lunga de munca, fie ca preferati unul la un etaj intermediar, aici va veti gasi cu siguranta casa mult visata!

Ansamblul rezidential se afla in imediata apropiere a statiilor de metrou Mihai Bravu si Timpuri Noi, zona ce ofera numeroase facilitati, dintre care mentionam: R.A.T.B. (323, 133, 312), tramvai (1), institutii de invatamant (Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir, Universitatea Titu Maiorescu, Gradinita Brandusa), centre comerciale (Unirea Shopping Center, Bucuresti Mall), supermarket-uri (Carrefour, Mega Image).

 

Echipa Premier va pune la dispozitie diverse modalitati de achizitie:

 

  • Plata prin programul de creditare PRIMA CASA ;
  • Plata prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale;
  • Sistemul de BUY-BACK IMOBILIAR, marca proprie PREMIER (vezi detalii aici);

Pentru clientii care doresc sa acceseze credite oferim CONSULTANTA FINANCIARA si ASISTENTA IN RELATIA CU BANCA. Acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Pentru orice fel de informatii aditionale, detalii sau programare vizionari, nu ezitati sa intrati in legatura cu responsabilul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari.

Tabel tipuri de apartamente


Nr. Crt.
Etaj
Nr. camere
Supr. utila
Preţ
Schiţa

1
Parter
2 camere
60.72 mp
70.000 Euro

2
Intermediar
2 camere
67.68 mp
77.000 Euro

3
Intermediar
2 camere
65.55 mp
75.000 Euro

4
Intermediar
2 camere
65.55 mp
75.000 Euro

5
Intermediar
2 camere
67.68 mp
77.000 Euro

6
Mansarda
2 camere
65.55 mp
75.000 Euro

7
Mansarda
2 camere
67.68 mp
77.000 EuroAnsambluri rezidenţiale similare


Agnes 7 Residence


De la 27.000 EURO
Stadiu: In constructie

Deco Residence


De la 41.300 EURO
Stadiu: Proiect

G34 Boutique Mall Vitan


De la 54.350 EURO
Stadiu: Finalizat

LD Residence


De la 38.100 EURO
Stadiu: In constructie
Manager proiect

Premier Pallady


Telefon: 0722.696.105

premier.pallady@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Premier Pallady