Meniu principal
GAUDI RESIDENCE 2 - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225
Ofertă imobiliară nouă!

Gaudi Residence 2

ID Oferta: PRI-109616-AP

Stadiu: In constructie
Predare: 30/09/2018
Reper ansamblu: Bulevardul Metalurgiei
Dezvoltator: Persoana juridica
Regim înalţime imobile: D+P+5
Tipuri unitaţi: Garsoniere, Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitaţi locative: 59
Preţuri de la: 30.200 EURO
Data publicarii: 12 decembrie 2017
Numar vizualizari: 677
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Gaudi Residence 2

Al doilea proiect rezidențial marca Gaudi Residence reușește, asemenea primului, să îmbine eleganța, confortul și siguranța până în cele mici detalii, dezvoltatorul punând accentul, și de această dată, pe siguranța structurii și dotările premium ale apartamentelor.

Noul Gaudi combină spații generoase și decoruri funcționale cu soluții complete de finisaje, redând, astfel, proprietăților un aspect modern, în concordanță cu cerințele pieții actuale.

În apartamentele Gaudi, bunul gust se împletește cu simplitatea și eleganța, rezultând un concept modern de locuire, un loc ideal pentru relaxare după o zi interminabilă de muncă.

Noul ansamblu Gaudi Residence 2 însumează 59 de apartamente cu două și trei camere și garsoniere, al căror preț de listă pleacă, în cazul unei garsoniere, de la 30.200 de euro. Ce-i drept, raportul calitate-preț al apartamentelor Gaudi spulberă multe oferte aflate azi în piața imobiliară din Zona Metropolitană de Sud. Asta în condițiile în care inclusiv amplasarea lui într-o zonă mai mult decât bună din Sectorul 4 îl situează în rândul cumpărătorilor interesați de această arie. În mare parte, datorită accesului facil către diferite puncte de interes: instituții de învățământ, centre comerciale pentru cumpărături și pentru relaxare sau distracție, bănci, spitale, dar, mai ales, pentru rețeaua rutieră de transport în comun care comunică cu orice zonă din Capitală.

Structura Gaudi Residence 2 este de calitate superioară, pe cadre de beton, cu radier general, rezistent chiar și la seisme cu intensitate mărită. Compartimentările interioare sunt realizate din cărămidă Porotherm, iar finisajele și dotările sunt de cea mai bună calitate: granit pe holuri și pe casa scării, inserții din lemn pe holuri, balustrade din inox, lift Schindler. Rampele de acces în parcarea subternă de la subsol sunt moderne și datorită funcției de dejivrare sunt ușor accesibile în sezonul rece.

Apartamentele dispun de centrală termică proprie și radiatoare. Finisajele pot fi personalizate pentru că dezvoltatorul pune la dispoziție o gamă variată, din care poți opta pentru cromatica lor, în limita unui buget pus la dispoziție.

Apartamentele vor beneficia, de asemenea, de utilități – apă, gaz, canalizare, electricitate -, iar înregistrarea acestora se va face separat, pentru fiecare apartament în parte.

Apartamentele Gaudi pot fi achiziționate și cu credit ipotecar.

Te-așteptăm la vizionare!

Tabel tipuri de apartamente


Nr. Crt.
Etaj
Nr. camere
Supr. utila
Preţ
Schiţa

1
Intermediar
Garsoniere
40.90 mp
36.800 Euro

2
Intermediar
Garsoniere
42.20 mp
38.000 Euro

3
Intermediar
2 camere
56.10 mp
49.000 Euro

4
Intermediar
3 camere
71.30 mp
64.000 Euro

5
Intermediar
Garsoniere
41.50 mp
37.500 Euro

6
Intermediar
2 camere
60.90 mp
55.000 EuroAnsambluri rezidenţiale similare


Hello Residence


De la 62.000 EURO
Stadiu: In constructie

Brâncoveanu Park Residence by Cavar


De la 40.500 EURO
Stadiu: In constructie

Olympus Residence Piata Sudului 2


De la 33.600 EURO
Stadiu: Proiect

Arena Residence 9


De la 29.500 EURO
Stadiu: In constructie
Manager proiect

Iulian Nitu


Telefon: 0737.500.380

errtfg@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Ultimele oferte listate din acest ansamblu

Pentru acest ansamblu rezidenţial nu s-au listat oferte!