Meniu principal
GAUDI RESIDENCE - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225
Ansamblu rezidenţial vândut integral!

Gaudi Residence

ID Oferta: PRI-89467-AP

Stadiu: In constructie
Predare: 20/05/2017
Reper ansamblu: Carrefour Grand Arena,
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim înalţime imobile: P+2+M
Tipuri unitaţi: Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitaţi locative: 22
Preţuri de la: 36.500 EURO
Data publicarii: 24 septembrie 2016
Numar vizualizari: 2.800
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Echipa Premier va prezinta un nou ansamblu deosebit, denumit Gaudi Residence.

Acesta este pozitionat in zona Bulevardului Metalurgiei, in imediata vecinatate a strazii Turnu Magurele si a centrului comercial Carrefour Grand Arena. Reusind sa imbine eleganta, confortul si siguranta pana la cele mici detalii, dezvoltatorii au pus accentul pe siguranta structurii si dotarile premium ale apartamentelor.

Gaudi Residence are un numar total de 22 de apartamente de 2 si 3 camere si, cu un regim de inaltime P+2+M, avand ca si solutie de proiectare sistemul dual de cadre de beton armat, diafragme de beton armat.

Amplasarea acestui ansamblu faciliteaza accesul catre diferite puncte de interes: restaurant, banci, cafenele, institutii comerciale, institutii de invatamant, centre comerciale atat pentru cumparaturi, cat si pentru relaxare sau intretinere.

Accesul in Gaudi Residence, atat cu masina cat si cu transporturile in comun, este avantajat din toate punctele de vedere. Mijloacele de transport in comun sunt la doar cateva minute de mers pe jos.

Apartamentele combina spatii generoase si decoruri functionale cu solutii complete de finisaje intr-un decor modern. Bunul gust este adaptat cu simplitatate si eleganta la complexitatea conceptului de locuire, devenind locul ideal pentru relaxare dupa o zi lunga la birou.

Ca modalitati de plata va punem la dispozitie sisteme diverse de achizitie, si anume:

  • Plata prin programul de creditare PRIMA CASA;
  • Plata prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale;
  • Sistemul de BUY-BACK IMOBILIAR, marca proprie PREMIER (vezi detalii aici);

Pentru clientii care doresc sa acceseze credite oferim CONSULTANTA FINANCIARA si ASISTENTA IN RELATIA CU BANCA. Acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Pentru orice fel de informatii aditionale, detalii sau programare vizionari nu ezitati sa intrati in legatura cu responsabilul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari.Ansambluri rezidenţiale similare

Nu sunt listate ansambluri similare!
Manager proiect

Call Center Premier


Telefon: 0727.737.225

vanzari@premierimobiliare.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Ultimele oferte listate din acest ansamblu


Grand Arena Metalurgiei 2 camere


47.000 EURO| Sup.U.: 50 mp