Meniu principal

Green Villas Residence

ID Oferta: PRI-111971-AP

Stadiu: In constructie
Predare: 30/06/2018
Reper ansamblu: Soseaua Oltenitei, Popesti Leordeni
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim înalţime imobile: P+1+Pod
Tipuri unitaţi: Vile duplex, Vile single
Numar unitaţi locative: 8
Preţuri de la: 94.500 EURO
Data publicarii: 3 aprilie 2018
Numar vizualizari: 568
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Stil, confort, modernism, fiabilitate și eficiență. Iată câteva dintre atu-urile care definesc proprietățile Green Villas, un ansamblu care aduce un nou suflu în materie de case în Popești-Leordeni. Opt vile, construite după planuri de situație atent studiate și monitorizate, ale căror configurații pot fi adaptate după stilul tău și al familiei tale.

De la structură, stil de finisare, dotări, divizare a spațiului, casele Green își merită pe deplin locul în rândul proprietăților moderne, care îți permit un confort total, mai ales că dezvoltatorul Green Villas pleacă de la ideea potrivit căreia o locuință fiabilă este aceea în care fiecare metru pătrat îți este cu adevărat util… până la ultimul centimetru.    

Dispuse pe parter și etaj, la care se adaugă și un pod cu o suprafață de 35 de metri pătrați, proprietățile Green beneficiază de o compartimentare practică: numeroase spații de depozitare, un living mai mult decât spațios, un loc creat special pentru luat masa, la parter, și trei dormitoare generoase, la etaj. Iar pentru că amprenta personală este cea care transformă o locuință în „acasă”, permite-i imaginației tale să-și facă de cap. În sfârșit, casa ta poate fi așa cum ai visat pentru că singura limită în Green Villas Residence este cea impusă de imaginația ta.

Proprietățile Green Villas beneficiază fiecare de o curte în suprafață de 140 de metri pătrați, loc în care îți poți amenaja și o grădină superbă de flori, un loc de joacă pentru copii sau pur și simplu un loc de realxare în aer liber.  

O proprietate Green Villas se vinde cu toate finisajele și dotările necesare, cu băi utilate, cu centrală proprie și radiatoare. În plus, dezvoltatorul acceptă și credit ipotecar.

Te-așteptăm la vizionare!Ansambluri rezidenţiale similare

Nu sunt listate ansambluri similare!
Manager proiect

Ana Maria Angheloiu


Telefon: 0723.363.867

anamaria@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Ultimele oferte listate din acest ansamblu

Pentru acest ansamblu rezidential nu s-au listat oferte!
Ana Maria Angheloiu