Meniu principal
IDEAL INVEST RESIDENCE - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225
Ofertă imobiliară nouă!

Ideal Invest Residence

ID Oferta: PRI-106294-AP

Stadiu: In constructie
Predare: 31/05/2018
Reper ansamblu: Theodor Pallady, Titan
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim înalţime imobile: P+4
Tipuri unitaţi: Garsoniere, Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitaţi locative: 35
Preţuri de la: 45.000 EURO
Data publicarii: 2 octombrie 2017
Numar vizualizari: 244
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Ideal Invest

Designul îndrăzneț, poziționarea de excepție și responsabilitatea cu care este edificat noul complex rezidențial, fac din Ideal Invest Residence o variantă eligibilă pentru cei care doresc să-și achiziționeze o nouă locuință.

Avantajul major al acestui condominiu îl reprezintă faptul că se află la congruența celor două stații de metrou binecunoscute de pe bulevardul Theodor Pallady, 1 Decembrie și Nicolae Teclu, acest fapt asigurând un acces rapid și facil către oricare altă zonă a Capitalei. Apartamentele Ideal dispun de spații generoase, finisaje de top incluse în prețul de achiziție (finisaje care pot fi personalizate în funcție de stilul proprietarului) și dotări de ultimă generație.

Zona de amplasare a complexului Ideal Invest Residence este, conform ultimelor studii în domeniu, una dintre cele mai căutate din Sectorul 3, sector care se află pe locul al doilea în topul preferințelor clienților de locuințe noi din ultimii ani. De la supermarket-uri, galerii, mall-uri, școli și grădinițe și până la piețe, farmacii și instituții bancare, zona în care este construit complexul rezidențial îți pune la dispoziție orice serviciu de care ai nevoie.

Poate că atu-ul major al acestui complex este dat de raportul calitate-preț, raport ce zguduie destul de serios ofertele aflate deja în piață.

Te-aștept la vizionare!

 Ansambluri rezidenţiale similare


Gaudi Residence 2


De la 30.200 EURO
Stadiu: In constructie

Top Class Residence 5


De la 32.900 EURO
Stadiu: In constructie

Day Residence


De la 55.000 EURO
Stadiu: In constructie

Studio Residence Metalurgiei


De la 39.500 EURO
Stadiu: In constructie
Manager proiect

Ruxandra Scaunasiu


Telefon: 0737.811.000

ruxandra@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Ultimele oferte listate din acest ansamblu

Pentru acest ansamblu rezidenţial nu s-au listat oferte!