Meniu principal
IVORY RESIDENCE - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    0727.737.225

Ivory Residence

ID Oferta: PRI-106645-AP

Stadiu: Proiect
Predare:
Reper ansamblu: Piața Unirii
Dezvoltator: Persoana juridica
Regim înalţime imobile: P+3
Tipuri unitaţi: Garsoniere, Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitaţi locative: 14
Preţuri de la: 72.800 EURO
Data publicarii: 4 octombrie 2017
Numar vizualizari: 1.499
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Ivory Residence

De la poziție și până la nivelul de finisare și dotare, Ivory Residence promite a fi un complex de lux, care va revoluționa piața construcțiilor rezidențiale, cel puțin din zona Piața Unirii, în sensul că va îmbina pragmatismul cu excelența.

Apartamentele Ivory îmbină armonios eleganța și funcționalitatea, oferindu-ți micile detalii care contează pentru stilul tău de viață.

Am ales finisaje de lux de la producători care au devenit lideri incontestabili în domeniile lor, cu o vastă experienţă şi cu un evident apetit pentru excelenţă. Maeştrii ai designului şi inovatori prin noi tehnologii de prelucrare a materialelor, companiile partenere cu care am ales să lucrăm ne asigură un portofoliu de invidiat.

Ferestrele vor fi realizate în sistem floor to ceiling în living, dormitor și bucătărie, sunt glisante și au deschidere de până la 6 metri, iar în dormitor sunt dublate de placare ceramică Natucer Ivy.

Complexul este ridicat pe o structură de beton armat cu BCA Ytong și izolație de vată minerală la exterior. La interior, pereții sunt decorați cu tapet importat din Franța, marca Arte, colecția Oxide, cu reflexii arămii, realizat printr-o tehnică specială ce îi permite să-și modifice culoare în funcție de lumină, creând un joc spectaculos de lumini și umbre.

Balcoanele vor fi placate cu lemn și deck, mărginit cu balustrade de sticlă și parasolare din împletitură ceramică, marca Natucer Ivy.

Și acestea sunt doar câteva dintre surprizele pe care le aduce constructorul Ivory Residence. Te-aștept să descoperi și restul beneficiilor!Ansambluri rezidenţiale similare


N&D Boutique Residence


De la 53.000 EURO
Stadiu: In constructie

Escada Residence Decebal


De la 97.000 EURO
Stadiu: In constructie

Atena Residence


De la 36.900 EURO
Stadiu: In constructie

Metropolitan Residence Pallady


De la 52.000 EURO
Stadiu: In constructie
Manager proiect

Roland Alexandrescu


Telefon: 0725.957.934

roland@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Ultimele oferte listate din acest ansamblu

Pentru acest ansamblu rezidenţial nu s-au listat oferte!
Roland Alexandrescu