Meniu principal

Maison 10, inspiratia incepe acasa

ID Oferta: PRI-105176-AP

Stadiu: In constructie
Predare: 31/12/2017
Reper ansamblu: Turnu Magurele, Aparatorii Patriei, Sector 4
Dezvoltator: Persoana juridica
Regim înalţime imobile: P+7
Tipuri unitaţi: Garsoniere, Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitaţi locative: 84
Preţuri de la: 33.100 EURO
Data publicarii: 5 mai 2017
Numar vizualizari: 2.781
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Maison 10. Insasi denumirea complexului confirma faptul ca in aceste apartamente te vei simti ca acasa. Fie ca iti doresti o viata in tihna cu familia, seri prelungite cu prietenii, un spatiu de lucru linistit sau chiar un cinema in caminul tau, in Maison 10 vei gasi locul potrivit pentru pasiunile tale.

Si pentru ca timpul tau liber este de nepretuit, am ales sa construim complexul rezidential intr-o zona accesibila, aproape de lucrurile care conteaza pentru tine: supermarket-uri, mall-uri, parcuri, locuri de joaca, dar mai ales gradinite si scoli (la numai trei minute de mers pe jos de casa).

Pozitia complexului Maison 10 este mai mult decat strategica, daca ne gandim ca te afli la cinci minute de mers pe jos pana la statia de metrou Aparatorii Patriei si, in acelasi timp, sapte minute pana la Grand Arena Mall, Hornbach, Selgros, Bery Spa si multe alte servicii.

Construit cu responsabilitate, pe o structura din beton armat, Maison 10 imbina armonios finisajele exterioare cu cele din interiorul complexului. Iar pentru ca ne asumam responsabilitatea pentru fiecare pas al proiectului, iti garantam durabilitatea constructiei.  In plus, fiecare detaliu din apartamentele Maison 10 a fost gandit pentru a te inspira. Vei trai, asadar, intr-un spatiu care iti va transforma viata de zi cu zi, un spatiu in care poti sa te dezvolti. Mai simplu spus: un spatiu care rezoneaza cu tine.

Iata ce te-asteapa la Maison 10:

 • centrala termica de perete cu camera etansa si tiraj fortat, proiectata de Beretta special pentru apartamente. Comenzile acesteia pot fi controlate de la distanta, pe telefon;
 • bai prevazute cu obiecte sanitare atent selectionate de la Ideal Standard, brand recunoscut pentru un portofoliu impresionant in stilul contemporan/modern;
 • – brandul italian Imola este principalul furnizor de placi ceramice folosite pentru finisarea apartamentelor, atat la pardoseli, pavaje, cat si la captusirea zidurilor;
 • aer conditionat tip inverter, caracterizate de un consum energetic mai mic cu aproximativ 40% fata de unul clasic;
 • parchet laminat;
 • gresie ceramica antiderapanta;
 • – usa de acces metalica sau din lemn tip Pinum;
 • – usi de interior celulare tip Pinum;
 • – glafuri exterioare din piatra naturala;
 • – glafuri interioare din material lemnos compozit tip Helopal;
 • sisteme de comunicatii, televiziune, internet si date (fibra optica);
 • ascensoare Schindler.

Complexul Maison 10 dispune de mai multe tipuri de apartamente, dispuse in structura P+7 etaje. Astfel, din cele 84 de apartamente tu il poti alege pe cel care te inspira mai mult. Fie ca-i vorba despre o garsoniera, un apartament cu doua sau trei camere, fii sigur ca in Maison 10 vei descoperi locuinta gandita si proiectata special pentru tine. Mai ales ca dezvoltatorul iti pune la dispozitie si un proiect de design interior conceput special pentru apartamentul tau.

Modalitatile de achizitie pentru un apartament sunt cele deja consacrate in piata: plata cash si credit ipotecar. Dar ai si rate la dezvoltator cu avans minim de 25% pe o perioada de 2 ani, o facilitate pe care ti-o ofera dezvoltatorul Maison 10.Ansambluri rezidenţiale similare


Agnes 7 Residence


De la 27.000 EURO
Stadiu: In constructie

Deco Residence


De la 41.300 EURO
Stadiu: Proiect

G34 Boutique Mall Vitan


De la 54.350 EURO
Stadiu: Finalizat

LD Residence


De la 38.100 EURO
Stadiu: In constructie
Manager proiect

Roland Alexandrescu


Telefon: 0725.957.934

roland@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Ultimele oferte listate din acest ansamblu

Roland Alexandrescu