Meniu principal
MEGA RESIDENCE - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225
Ansamblu rezidenţial vândut integral!

Mega Residence

ID Oferta: PRI-1469-AP

Stadiu: Finalizat
Reper ansamblu: Carrefour Grand Arena
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim înalţime imobile: P+5
Tipuri unitaţi: Apartamente 3 camere
Numar unitaţi locative: 102
Preţuri de la: 21.500 EURO
Data publicarii: 20 ianuarie 2015
Numar vizualizari: 3.554
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Mega Residence Metalurgiei este cel mai nou proiect rezidential al anului 2014 din Zona de Sud. Noul proiect imobiliar se distinge printr-o amplasare deosebita si prin calitatea superioara a materialelor folosite la finisajele interioare.

Ansamblul de locuinte colective Mega dispune de o pozitionare privilegiata, pe Bulevardul Metalurgiei, in apropierea galeriilor comerciale Grand Arena. Fiind conectat la intreaga infrastructura a Capitalei (situat in Sectorul 4), condominiul ofera rezidentilor sai (actuali si viitori) acces rapid si facil la mijloacele de transport in comun: statie RATB la 2 minute distanta si statia de metrou Aparatorii Patriei la 10 minute.

Condominiul este alcatuit din 2 imobile cu regim de inaltime scazut (parter inferior + parter + 5 niveluri), este pozitionat stradal si pune la dispozitia celor interesati a achizitiona o locuinta noua, un numar de 102 unitati locative: garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere. Acestea se vor preda complet finisate, “la cheie”, si vor beneficia de bransamente si contorizare individuala pentru toate utilitatile: apa, canalizare, gaze, energie electrica. Toate acestea, impreuna cu sistemul termo modern al blocurilor, va vor asigura un confort material sporit din punct de vedere al costurilor de intretinere si mentenanta.

Suprafata totala de teren (proprietate privata) pe care se desfasoara proiectul Mega Residence Metalurgiei este de 5.000 mp. Aceasta ne ofera posibilitatea ca pentru fiecare unitate locativa sa oferim,cu titlu GRATUIT, un loc de parcare in cadrul condominiului fiecaruia dintre noii proprietari de apartamente.

Revenind la finisaje, apartamentele si garsonierele din ansamblul rezidential Mega beneficiaza de: gresie si faianta (in bucatarii si in grupurile sanitare), pardoseli placate cu parchet laminat, usi interioare celulare in ton cu pardoseala, zugraveli lavabile, usa metalica de acces anti-efractie, centrala termica, calorifere de otel, obiecte sanitare moderne, ferestre cu tamplarie PVC, geamuri termopan.

Toate finisajele sunt de calitate ridicata si sunt incluse in pretul de vanzare al apartamentelor. Pentru rezervarile facute din timp, punem la dispozitie si optiunea de a personaliza aceste finisaje dupa gust si nevoi. Personalizarea se va face in limita bugetelor stabilite de comun acord.

Zona de amplasare a noului proiect imobiliar ofera obiective multipe si diverse: galeriile comerciale Grand Arena, supermarket-uri: Mega Image (Alexandru Obregia, la doar 10 minute distanta), Selgros, Metro Metalurgiei (5 minute distanta), Obi, Carrefour (2 minute distanta), unitati de invatamant pentru toate varstele (gradinite, crese, scoli generale, licee, universitati), unitati spitalicesti, restaurante, baruri si cafenele (diverse brand-uri).

Ca si modalitati de plata, suntem deschisi catre toata gama de credite puse la dispozitie de bancile comerciale: programul Prima Casa, credite imobiliare si ipotecare, etc. Pe langa acestea oferim si posibilitatea de a va achizitiona locuinta printr-un sistem marca proprie Premier – Buy-Back Imobiliar.

Tabel tipuri de apartamente


Nr. Crt.
Etaj
Nr. camere
Supr. utila
Preţ
Schiţa

1
Parter inferior
Garsoniere
27 mp
21.500 Euro

2
Intermediar
Garsoniere
33 mp
34.000 Euro

3
Intermediar
2 camere
42 mp
43.500 EuroAnsambluri rezidenţiale similare


Sun Lux Residence


De la 80.100 EURO
Stadiu: In constructie

Gaudi Residence 2


De la 30.200 EURO
Stadiu: In constructie

Top Class Residence 5


De la 32.900 EURO
Stadiu: In constructie

Day Residence


De la 55.000 EURO
Stadiu: In constructie
Manager proiect

Call Center Premier


Telefon: 0727.737.225

vanzari@premierimobiliare.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Ultimele oferte listate din acest ansamblu


Garsoniera – Metalurgiei


24.000 EURO| Sup.U.: 30 mp