Meniu principal

New Villas Residence

ID Oferta: PRI-111989-AP

Stadiu: In constructie
Predare: 31/07/2018
Reper ansamblu: Soseaua Oltenitei, Popesti Leordeni
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim înalţime imobile: P+1+Pod
Tipuri unitaţi: Vile insiruite, Vile duplex
Numar unitaţi locative: 6
Preţuri de la: 105.000 EURO
Data publicarii: 3 aprilie 2018
Numar vizualizari: 775
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

New Villas Residence este, fără discuție, cel mai avangardist și cosmopolit ansamblu rezidențial de vile din toată zona metropolitană de sud. Este un ansamblu care îți atrage involuntar privirea datorită arhitecturii sale, a liniilor de care dispune, dar mai ales a spațiilor vitrate imense, de altfel, o caracteristică aparte a acestui complex.

Și dacă exteriorul este unul cu totul și cu totul deosebit, la interior pregătește-te să intri într-o lume a finisajelor de lux, de la plăci ceramice și până la balustrade din inox, absolut tot ce vei găsi într-o casă New Villas te va impresiona cu certitudine. Dezvoltatorul New Villas este hotărât să nu facă rabat de la calitate, confirmarea venind chiar de la ansamblurile deja construite, ansambluri care s-au vândut integral încă din faza de proiect.

Construite pe parter, etaj și mansardă, cele șase case New Villas impresionează prin compartimentările bine delimitate, prin încăperile spațioase, dar mai ales prin utilitatea spațiului. Dezvoltatorul a gândit pentru casele New Villas 4 camere, 3 băi și trei balcoane largi, cu balustrade de sticlă. În plus, mansardele proprietăților au, spre deosebire de alte ansambluri de vile, și câte o terasă.

Proprietățile New Villas sunt desfășurate pe 120 mp utili și au câte o curte de 25 mp, 100 mp sau 150 mp. Cum era de așteptat, pe lângă finisaje de lux, dotările sunt și ele excepționale și ne referim la centrala termică și radiatoare, la dotările din băi, la geamurile termopan, la profile, la uși și lista poate continua.

În plus, trebuie să știți că proprietățile din New Villas Residence se pot achiziționa și cu credit ipotecar. Noi îți punem la dispoziție – gratuit – consultanță și asistență în vederea obținerii unui astfel de credit.

Te-așteptăm la vizionare!

 Ansambluri rezidenţiale similare


Star Villas Residence


De la 73.500 EURO
Stadiu: In constructie

Alya Villas Residence


De la 110.000 EURO
Stadiu: In constructie

Green Villas Residence


De la 94.500 EURO
Stadiu: In constructie
Manager proiect

Bogdan Ungureanu


Telefon: 0731.510.863

bogdan.ungureanu@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Ultimele oferte listate din acest ansamblu

Pentru acest ansamblu rezidential nu s-au listat oferte!
Bogdan Ungureanu