Meniu principal
NEW VILLAS RESIDENCE - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225
Ultimele unităţi disponibile

New Villas Residence

ID Oferta: PRI-85431-AP

Stadiu: In constructie
Predare: 15/03/2016
Reper ansamblu: Soseaua Oltenitei
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim înalţime imobile: P+1+M
Tipuri unitaţi: Vile insiruite
Numar unitaţi locative: 4
Preţuri de la: 74.900 EURO
Data publicarii: 12 august 2016
Numar vizualizari: 1.899
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

New Villas Residence  este un proiect rezidential gandit doar in favoarea cumparatorilor! Ansamblul rezidential are un regim de inaltime P+1+M, este amplasat intr-o zona excelenta, fiind inconjurat de spatii verzi, parcuri, locuri de joaca pentru copii, gradinite, crese si scoli.

Unde este situat? In orasul Popesti-Leordeni, foarte aproape de Soseaua Oltenitei, care este una dintre cele mai importante artere din oras si, desigur, face si legatura cu Capitala. In felul acesta, viitorii locatari vor beneficia de un acces rapid si facil catre toate mijloacele de transport in comun. Sunt foarte accesibile si punctele de interes necesare unei vieti confortabile de familie: magazine, centre comerciale, supermarket-uri, unitati de invatamant pentru toate varstele, unitati spitalicesti, institutii publice, banci, centre de divertisment, parcuri.

Bineinteles, zona de amplasare este una deosebita, care ofera infrastructura completa – strazi si trotuare amenajate, bransamente la toate utilitatile orasului si acces facil la reteaua de transport in comun. Interiorul dispune de cele mai bune finisaje, dintre care amintim: gresie si faianta (in bucatarii si in grupurile sanitare), pardoseli placate cu parchet laminat, tamplarie PVC cu geamuri termopan, usi nterioare celulare (in ton cu pardoseala), usa metalica de acces antiefractie, centrala termica individuala, calorifere de otel, obiecte sanitare moderne.

Compania imobiliara Premier va pune la dispozitie multiple si diverse metode de achizitionare. De asemenea, consiliere financiara si asistenta in relatia cu banca pentru orice tip de credit (imobiliar, ipotecar, Prima Casa, Noua Casa etc.), precum si sistemul de Buy-Back Imobiliar, marca proprie Premier. Acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Pentru orice alte informatii suplimentare sau lista completa de preturi, precum si pentru a programa o vizionare, trebuie doar sa contactati fie managerul de proiect, fie unul dintre reprezentantii departamentului nostru de  vanzari!Ansambluri rezidenţiale similare


Amusso Residence Villas


De la 82.000 EURO
Stadiu: In constructie

Fabiani Residence


De la 78.000 EURO
Stadiu: In constructie

Allegra Villas 2


De la 74.900 EURO
Stadiu: In constructie

Lambioni Residence


De la 68.500 EURO
Stadiu: Finalizat
Manager proiect

Marius Nichiteanu


Telefon: 0737.500.376

mariusnichiteanu@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Ultimele oferte listate din acest ansamblu

Pentru acest ansamblu rezidential nu s-au listat oferte!