Meniu principal
NINSORII RESIDENCE 2 - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225
Ofertă imobiliară nouă!

Ninsorii Residence 2

ID Oferta: PRI-106325-AP

Stadiu: In constructie
Predare: 31/10/2018
Reper ansamblu: Theodor Pallady, Sector 3
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim înalţime imobile: D+P+3
Tipuri unitaţi: Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitaţi locative: 107
Preţuri de la: 35.500 EURO
Data publicarii: 2 octombrie 2017
Numar vizualizari: 242
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Ninsorii Residence 2 Theodor Pallady

Premier Imobiliare listează astăzi cel mai nou ansamblu rezidențial din Sectorul 3, Ninsorii Residence, construit de unul dintre cei mai apreciați dezvoltatori locali.

Experiența dezvoltatorului Ninsorii Residence își spune cuvântul acum și vine în piață cu un ansamblu ale cărui apartamente rivalizează, fie și numai pe segmentul calitate-preț, cu tot ceea ce există astăzi în piața rezidențială zonală.

Cele 107 apartamente listate sunt caracterizate de suprafețe generoase, de suprafețe vitrate mari, de compartimentări inteligente astfel încât să te poți bucura de fiecare centimetru pătrat. Proprietățile vor fi predate „la cheie”, adică finisate cu materiale de top și echipate cu centrale termice în condensație și cu obiecte sanitare în baie. În plus, fiecare proprietar își poate alege cromatica finisajelor dintr-o gamă variată și în limita unui buget (inclus în prețul apartamentului) pus la dispoziție de dezvoltator. Astfel, fiecare apartament va fi livrat proprietarului cu gresie, faianță, parchet, geamuri termopan cu profile PVC, uși celulare la interior, ușă antiefracție la intrare, centrală termică în condensație, după cum spuneam mai sus, radiatoare și obiecte sanitare în baie.

Complexul rezidențial, cu regim de înălțime D+P+3, dispune de apartamente cu două și trei camere al căror preț pleacă de la 35.500 de euro, în cazul unui apartament cu două camere și ajung până la 80.000 de euro pentru un apartament cu trei camere.

Datorită poziției strategice, care-ți permit accesul facil către orice zonă a Capitalei, aceste apartamente se pretează inclusiv pentru o investiție sigură de viitor.

Te-aștept la vizionare!

 Ansambluri rezidenţiale similare


Gaudi Residence 2


De la 30.200 EURO
Stadiu: In constructie

Top Class Residence 5


De la 32.900 EURO
Stadiu: In constructie

Day Residence


De la 55.000 EURO
Stadiu: In constructie

Studio Residence Metalurgiei


De la 39.500 EURO
Stadiu: In constructie
Manager proiect

Marius Nichiteanu


Telefon: 0737.500.376

mariusnichiteanu@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Ultimele oferte listate din acest ansamblu

Pentru acest ansamblu rezidenţial nu s-au listat oferte!