Meniu principal
OLTENITEI PARK RESIDENCE - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225

Oltenitei Park Residence

ID Oferta: PRI-30713-AP

Stadiu: In constructie
Predare: 15/12/2015
Reper ansamblu: Soseaua Oltenitei
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim înalţime imobile: P+7
Tipuri unitaţi: Garoniere, Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitaţi locative: 174
Preţuri de la: 31.900 EURO
Data publicarii: 26 iunie 2015
Numar vizualizari: 9.114
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Va prezentam cel mai nou proiect imobiliar – Oltenitei Park Residence. Ansamblul este compus din doua blocuri a cate 87 de unitati locative, si are un regim de inaltime Parter + 7 niveluri. Oltenitei Park Residence s-a consacrat deja ca brand in dezvoltarea imobiliara din Zona de Sud a metropolei bucurestene si, totodata, a ridicat standardele de calitate si confort ale ansamblurilor de locuinte proiectate si construite.

Ansamblul propune o arhitectura exterioara noua si atragatoare, apartamente decomandate cu suprafete generoase si compartimentari extrem de utile, suprafete vitrate mari, locuri de parcare subterane si supraterane. Practic tot ceea ce este nevoie pentru un trai confortabil si modern. Oltenitei Park Residence este amplasat intr-o zona de interes si se afla in plina dezvoltare urbanistica. Aceasta zona va oferi viitorilor rezidenti acces rapid si facil la intreaga infrastructura a orasului: mijloace de transport (metrou, RATB, maxi-taxi, tramvai), unitati de invatamant pentru toate varstele, piete agro-alimentare (Piata Berceni, Piata Sudului), centre comerciale (Mall Sun Plaza, Vitantis Shopping Center), supermarket-uri (Mega Image, Lidl, Carrefour), precum si centre de divertisment si petrecerea timpului liber.

Ansamblul propune un numar de 174 de unitati locative, atat garsoniere si apartamente cu 2 camere, cat si apartamente cu 3 camere, cele din urma avand terase proprii. Se vor preda la stadiul de finisare completa, „la cheie”, si vor include toate dotarile necesare, astfel incat dumneavoastra sa nu fiti nevoiti sa aduceti decat mobila. Finisaje interioare includ: usa metalica de acces antiefractie, usi interioare celulare in ton cu pardoseala, placaje ceramice (gresie si faianta) in bucatarii si in grupurile sanitare, pardoseli placate cu parchet laminat, obiecte sanitare moderne, zugraveli lavabile, ferestre cu tamplarie PVC si geamuri termopan, centrala termica + calorifere de otel.

Pentru achizitia unui imobil in cadrul ansamblului, va punem la dispozitie diverse modalitati de plata:

  • Intreaga paleta de credite imobiliare/ipotecare din oferta bancilor comerciale, pentru care echipa noastra va va oferi consultanta si asistenta de specialitate in intocmirea si aprobarea dosarului de credit;
  • Plata prin programul de creditare Prima Casa;
  • Plata prin sistemul de Buy-Back Imobiliar, marca proprie Premier.

De asemenea, asa cum v-am obisnuit, la plata cash aveti o reducere de 5%. Va asteptam la vizionare!

Tabel tipuri de apartamente


Nr. Crt.
Etaj
Nr. camere
Supr. utila
Preţ
Schiţa

1
Intermediar
2 camere
63 mp
49.900 Euro

2
Intermediar
Garsoniere
44 mp
35.500 Euro

3
Intermediar
3 camere
82 mp
65.900 EuroAnsambluri rezidenţiale similare


Studio Residence Metalurgiei


De la 39.500 EURO
Stadiu: In constructie

Sofia Residence Mihai Bravu


De la 63.500 EURO
Stadiu: In constructie

Street Residence


De la 26.400 EURO
Stadiu: Finalizat

Ivory Residence


De la 72.800 EURO
Stadiu: Proiect
Manager proiect

Catalin Rosioru


Telefon: 0723.535.968

catalin@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj