Meniu principal

Olympus Residence Sinaia

ID Oferta: PRI-106486-AP

Stadiu: In constructie
Predare: 31/03/2018
Reper ansamblu: Sinaia, Valea Prahovei
Dezvoltator: Compania imobiliara Premier
Regim înalţime imobile: P+10
Tipuri unitaţi: Garsoniere, Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere, Apartamente 4 camere
Numar unitaţi locative: 73
Preţuri de la: 27.900 EURO
Data publicarii: 25 iunie 2018
Numar vizualizari: 1.532
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Olympus Residence Sinaia

Casa ta de vacanță este acasă! Am plecat de la ideea potrivit căreia natura înseamnă confort, rădăcini, naturalețe. Tocmai de aceea Olympus Residence Sinaia este construit în mijlocul naturii și în același timp în cea mai cunoscută regiune turistică din țară, Valea Pahovei.

Am proiectat Olympus Residence Sinaia plecând de la ideea că arhitectura complexului trebuie să se încadreze în peisajul natural al zonei, și am îmbinat într-o notă aparte stilurile modern şi montan, astfel încât din locuința ta să ai și o vedere panoramică spre munte.

Am construit în cea mai cunoscută zonă montană, pe Valea Prahovei, plecând de la ideea că locuința trebuie să-ți confere un stil de viață reconfortant și în același timp vibrant, indiferent dacă este casa în care locuiești ori cea de vacanță. Casa ta din Olympus Residence Sinaia îți conferă liniște, dar te conectează și cu exigențele lumii moderne. Tradițional versus modern, două concepte care te vor satisface pe deplin.

Olympus Residence Sinaia reprezintă un cumul de avantaje pentru tine și familie datorită ahitecturii spectaculoase, amplasării strategice, facilităților pe care ți le punem la dispoziție, culorilor inspirate din natură, compartimentărilor optime și spațiilor vitrate imense care-ți oferă o vedere spectaculoasă spre munte, indiferent de apartamentul pentru care optezi. 73 de apartamente, printre care locuințe cu două și trei camere, garsoniere și două duplexuri (dispuse pe două niveluri), te așteaptă să le treci pragul și să-l descoperi pe cel cu care te identifici cel mai bine.

Și pentru că astăzi calitatea nu mai reprezintă un lux, ci o necesitate, apartamentele marca Olympus Residence impresionează prin compartimentări inedite, suprafețe vitrate imense și finisaje pe măsură.

Și pentru că noi privim lucrurile un pic altfel, un apartament Olympus Residence se pretează atât pentru o locuință, cât și pentru o casă de vacanță sau pur și simplu pentru o investiție. Și cum pentru o investiție cel mai important este bugetul, noi venim în întâmpinarea ta și îți simplificăm și acest proces. Ai la dispziție diverse metode de achiziție: credit ipotecar, plata cash, dar și creditul Prima casă.

Olympus Residence Sinaia, cele mai convenabile apartamente de pe Valea Prahovei!

Pentru investiție. Pentru turism. Pentru… ce vrei tu!

 Ansambluri rezidenţiale similare


Lotus Residence


De la 41.000 EURO
Stadiu: In constructie

Blue Residence


De la 27.900 EURO
Stadiu: In constructie

Boutique Residence


De la 36.900 EURO
Stadiu: In constructie

Terranova Residence


De la 59.800 EURO
Stadiu: In constructie
Manager proiect

Alexandra Gheorghe


Telefon: 0733.501.453

alexandra.gheorghe@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Ultimele oferte listate din acest ansamblu


Apartament 2 camere Valea Prahovei


39.100 EURO| Sup.U.: 55 mp
Alexandra Gheorghe