Meniu principal
SOFIA RESIDENCE 2 - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225
Ofertă imobiliară nouă!

Sofia Residence 2

ID Oferta: PRI-98507-AP

Stadiu: In constructie
Predare:
Reper ansamblu: Theodor Pallady
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim înalţime imobile: D+P+3
Tipuri unitaţi: Garsoniere, Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitaţi locative: 160
Preţuri de la: 31.200 EURO
Data publicarii: 18 ianuarie 2017
Numar vizualizari: 5.293
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Sofia Residence 2, pozitionare buna, siguranta, calitate!

Sofia Residence 2 este unul dintre cele mai noi ansambluri rezidentiale din Sectorul 3, sector considerat, conform unor studii de piata recente, cel mai dinamic al Capitalei.

Complexul rezidential, listat astazi de Premier Imobiliare, cuprinde 4 blocuri, care au regim de inaltime: D+P+2E+M. Apartamentele din acest ansamblu, construit intr-o zona rezidentiala noua a cartierului Titan, pot reprezenta oricand o investitie sigura si profitabila pentru tine. Prin urmare, poti opta pentru orice tip de apartament care ti se potriveste: garsoniera, apartament cu doua camere ori apartament cu trei camere.

Cat priveste pozitia sa, complexul Sofia se afla intr-o zona privilegiata, exact la jumatatea distantei dintre doua statii de metrou. Motivul este lesne de inteles: ne dorim ca tu sa ai acces mai mult decat facil catre orice zona a sectorului sau a Capitalei. Dovada e ca in doar doua minute poti ajunge, pe jos, la statia de tramvai (daca nu ai masina), iar in cinci minute (tot pe jos), la statia de autobuz.

Totodata, esti conectat la toate punctele de interes pentru viata de familie: scoli si gradinite, unitati spitalicesti, locuri de joaca pentru copii, spatii verzi, institutii publice, banci, plus o intreaga retea de piete agro-alimentare si supermarket-uri (Auchan, Metro, Penny, Lidl, Mega Image).

Sofia Residence 2 este construit de catre un antreprenor cu experienta in domeniu, iar aceasta experienta se traduce in siguranta si calitate a constructiei: pereti din caramida Porotherm, cadre de beton armat, armatura de fier si izolatie termica.

Cu Sofia Residence ai si garantia standardului de calitate al executiei, dar si al materialelor: geamuri cu tamplarie Salamander, usi interioare Porta Doors, usi de exterior metalice, fiecare apartament are centrala termica proprie cu o durata lunga de viata si calorifere de inox. Ai si posibilitatea sa-ti personalizezi apartamentul datorita faptului ca poti opta pentru culoarea gresiei, faiantei si parchetului.

Apartamentele sunt predate la cheie, sunt bransate la toate utilitatile si beneficiaza de contorizare separata.

Modalitatile de plata pentru achizitionarea unui apartament in ansamblul rezidential Sofia Residence 2 sunt diverse: credit Prima Casa, credit ipotecar/imobiliar si, bineinteles, plata cu numerar, pentru care se ofera discount-uri semnificative.Ansambluri rezidenţiale similare


Gaudi Residence 2


De la 30.200 EURO
Stadiu: In constructie

Top Class Residence 5


De la 32.900 EURO
Stadiu: In constructie

Day Residence


De la 55.000 EURO
Stadiu: In constructie

Studio Residence Metalurgiei


De la 39.500 EURO
Stadiu: In constructie
Manager proiect

Iulian Tanasie


Telefon: 0730888285

iulian.tanasie@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Ultimele oferte listate din acest ansamblu