Meniu principal
SOFIA RESIDENCE - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225
Ofertă imobiliară nouă!

Sofia Residence

ID Oferta: PRI-91962-AP

Stadiu: In constructie
Predare: 15/03/2017
Reper ansamblu: Theodor Pallady
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim înalţime imobile: P+4
Tipuri unitaţi: Garsoniere, Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitaţi locative:
Preţuri de la: 39.600 EURO
Data publicarii: 19 octombrie 2016
Numar vizualizari: 6.819
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Amplasat in zona rezidentiala noua a Cartierului Titan, proiectantul Sofia Residence propune doritorilor de casa noua un ansamblu de locuinte colective compus din 1 bloc cu regim de inaltime Parter + 4 etaje. In interiorul complexului vor fi disponibile locuri de parcare, locuri de joaca pentru copii, spatii verzi si de relaxare, alei de acces, trotuare pietonale si iluminat exterior.

In ceea ce priveste nivelul de finisare al unitatilor locative, dezvoltatorul imobilar a ales pentru dumneavoastra, viitorii rezidenti, materiale de cea mai buna calitate. Fiecare dintre unitati vor fi predate la stadiul complet finisat („la cheie”, cum se spune), avand: placaje ceramice (gresie si faianta de import), tamplarie PVC  cu 6 camere si geamuri termopan, usi de interior celulare , zugraveli lavabile, centrala termica individuala, placaje cu parchet stratificat, obiecte sanitare moderne. Toate apartamentele si garsonierele vor fi bransate si contorizate individual la toate utilitatile (Enel, DistriGaz, ApaNova).

Despre zona de amplasare a condominiului putem afirma, fara nici o teama, ca este una absolut noua si aflata in plina dezvoltare, atat imobiliara, cat si urbanistica. Sectorul 3 al Capitalei este recunoscut pentru densitatea mare de parcuri si spatii verzi (cea mai mare din Bucuresti), iar proximitatea Bulevardului Theodor Pallady (bulevard lat de aproape 50 m) si a statiei de metrou Nicolae Teclu sunt alte plusuri ale noului Cartier Titan. In zona sunt prezente absolut toate punctele de interes pentru viata de familie: unitati de invatamant pentru toate gradele, linii de mijloace de transport in comun subteran si suprateran, unitati spitalicesti, institutii publice, banci, plus o intreaga retea de piete agro-alimentare si supermarket-uri (Auchan, Metro, Penny, Lidl, Mega Image).

Modalitatile de plata pentru achizitionarea unei unitati locative in ansamblul rezidential Sofia Residence sunt diverse: credit Prima Casa, credit ipotecar/imobiliar si bineinteles plata cu numerar, pentru care oferim discount-uri semnificative.Ansambluri rezidenţiale similare


Gaudi Residence 2


De la 30.200 EURO
Stadiu: In constructie

Top Class Residence 5


De la 32.900 EURO
Stadiu: In constructie

Day Residence


De la 55.000 EURO
Stadiu: In constructie

Studio Residence Metalurgiei


De la 39.500 EURO
Stadiu: In constructie
Manager proiect

Premier Pallady


Telefon: 0722.696.105

premier.pallady@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Ultimele oferte listate din acest ansamblu