Meniu principal

Star Villas Residence

ID Oferta: PRI-111984-AP

Stadiu: In constructie
Predare: 31/07/2018
Reper ansamblu: Soseaua Oltenitei, Popesti Leordeni
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim înalţime imobile: P+1+Pod
Tipuri unitaţi: Vile insiruite
Numar unitaţi locative: 14
Preţuri de la: 73.500 EURO
Data publicarii: 3 aprilie 2018
Numar vizualizari: 889
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Star Villas este un ansamblu elegant de vile înșiruite, al căror regim de înălțime – parter- etaj – pod – a fost conceput astfel încât să-ți permită să locuiești într-un ansamblu rezidențial, dar să-ți confere intimitatea unei case autonome. Complexul Star este compus din 14 vile, cu un design interesant, la un preț avantajos, care beneficiază de toate comoditățile pe care le-ai putea cere de la o casă.

Vilele Star sunt poziționate într-una dintre cele mai sigure zone din Popești-Leordeni, în zona veche a orașului, zonă în care se regăsesc numai case cu regim mic de înalțime. Imobilele sunt atent proiectate, spațioase și bine compartimentate, iar curtea aferentă îți permite amenajarea unui spațiu verde, cu foișor și barbeque, o zonă de relaxare atât de râvnită.

Fiecare casă beneficiază de 3 camere, la care se adaugă un pod amenajat, asta însemnând 80 m.p. utili împărțiți în: living, bucătărie, 2 băi, 2 dormitoare, balcon și, evident, curte. În plus, construcția în sine este una durabilă întrucât este construită pe o structură din cadre de beton armat. Pereții de compartimentare sunt și ei din cărămidă Porotherm, cu izolație, iar geamurile sunt din termopan de cea mai bună calitate, cu tâmplărie PVC.

Toate vilele se predau finisate, dotate și branșate individual la toate utilitățile: rețea de canalizare, gaze naturale, curent electric și apă curentă. Pentru finisările interioare s-au folosit materiale de cea mai bună calitate: placări cu gresie și faianță din import, parchet laminat, uși interioare în ton cu pardoseala, centrală termică, calorifere de oțel, ușă de acces antiefracție, obiecte sanitare, vopsea decorativă la exterior, acoperiș cu tablă tip Lindab.   

Complexul de vile Star este poziționat într-o zonă care-ți permite acesul către două artere importante: Șoseaua Olteniței și Șoseaua Berceni, astfel încât poți ajunge la zonele de servicii în maximum zece minute sau un sfert de oră cu trafic, dacă mergi cu mașina: Mall Sun Plaza, Carrefour Grand Arena, Orășelul Copiilor. De asemenea, în zonă ai și școli, grădinițe, cabinete medicale, farmacii, bănci, locuri de joacă etc.

Te-așteptăm la vizionare!

 Ansambluri rezidenţiale similare

Nu sunt listate ansambluri similare!
Manager proiect

Bogdan Ungureanu


Telefon: 0731.510.863

bogdan.ungureanu@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Ultimele oferte listate din acest ansamblu

Pentru acest ansamblu rezidential nu s-au listat oferte!
Bogdan Ungureanu