Meniu principal
STUDIO PLUS METALURGIEI 2 - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225
Ansamblu rezidenţial vândut integral!

Studio Plus Metalurgiei 2

ID Oferta: PRI-539-AP

Stadiu: Finalizat
Reper ansamblu: Bulevardul Metalurgiei
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim înalţime imobile: P+6
Tipuri unitaţi: Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere, Penthouse
Numar unitaţi locative: 240
Preţuri de la: 28.000 EURO
Descarca oferta în format PDF
[tell-a-friend id="1" title="Tell a friend"]
Data publicarii: 16 ianuarie 2015
Numar vizualizari: 4.799
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Ansamblu rezidential Studio Plus Metalurgiei 2 este un un concept imbiliar complex, ce raspunde nevoilor si dorintelor oricarui tip de familie. Acesta este compus din 4 imobile cu regim de inaltime Parter + 6 niveluri, in cadrul acestuia fiind disponibil un numar de 200 de unitati locative.

Amplasarea este intr-o zona deosebita, stradal pe Bulevardul Metalurgiei, in aproprierea galeriilor comerciale Grand Arena (Carrefour).

Compartimentarea este practica, apartamentele sunt total decomandate, cu bucatarii inchise, terase sau balcoane generoase. Sunt disponibile diverse tipuri de unitati locative: gasoniere, apartamente cu 2 si 3 camere. Acestea sunt perfect optimizate, oferind costuri minime la intretinere  si mentenanta.

Imobilele sunt proiectate astfel incat sa corespunda unor cerinte si nevoi dintre cele mai diverse, de la garsoniere ce se adreseaza tinerilor, pana la apartamente cu 3 camere ce au suprafete generoase. Acestea se predau cu finisajul complet: gresie, faianta, parchet, centrala termica proprie, obiecte sanitare, usi interioare in ton cu pardoseala, zugraveli lavabile, calorifere de otel si multe altele.

Unitatile locative sunt bransate individual la toate utilitatile: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.

Locurile de parcare sunt incluse in pretul de achizitie al apartamentului.

Metodele de achizitie pentru unitatile locative din ansamblul Studio Plus Metalurgiei 2 sunt multiple si diverse. In felul acesta, va punem la dispozitie:

  • consiliere financiara completa si asistenta intocmire si aprobare dosar pentru orice tip de credit (imobiliar, ipotecar, Prima Casa, Noua Casa etc.), totul GRATUIT;
  • programul nostru de achizitie prin Buy-Back Imobiliar, marca proprie Premier, pentru care unul dintre consilierii nostri va va sta la dispozitie cu toate detaliile si indrumarile necesare;
  • Plata cash.

Pentru informatii aditionale sau lista completa de preturi, precum si pentru a programa o vizionare, nu trebuie decat sa contactati responsabilul de proiect sau unul dintre reprezentantii departamentului nostru de vanzari. Va asteptam!

Tabel tipuri de apartamente


Nr. Crt.
Etaj
Nr. camere
Supr. utila
Preţ
Schiţa

1
Intermediar
Garsoniere
32 mp
29.000 Euro

2
Intermediar
2 camere
59 mp
47.000 Euro

3
Intermediar
3 camere
68 mp
56.000 EuroAnsambluri rezidenţiale similare


Maison 10, inspiratia incepe acasa


De la 33.100 EURO
Stadiu: In constructie

Apartamentele Bucuria, inceputuri de poveste


De la 46.300 EURO
Stadiu: In constructie

Studio Plus Piata Sudului


De la 34.000 EURO
Stadiu: In constructie

Urbanium Residence


De la 43.500 EURO
Stadiu: In constructie
Manager proiect

Alexandra Stroe


Telefon: 0722.652.640

jhtrjtrjtfhjthtfjftg@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Ultimele oferte listate din acest ansamblu