Meniu principal
STUDIO PLUS RESIDENCE 10 - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    0727.737.225
Ansamblu rezidenţial vândut integral!

Studio Plus Residence 10

ID Oferta: PRI-89888-AP

Stadiu: In constructie
Predare: 15/02/2017
Reper ansamblu: Bulevardul Metalurgiei, Strada Turnu Magurele
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim înalţime imobile: P+8
Tipuri unitaţi: Garsoniere, Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitaţi locative: 63
Preţuri de la: 30.000 EURO
Data publicarii: 28 septembrie 2016
Numar vizualizari: 3.372
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Studio Plus Residence 10

Echipa Premier va prezinta un nou ansamblu rezidential din Zona de Sud a Capitalei, care schimba conceptul privind ideea de spatiu.

Este vorba despre noul proiect imobiliar Studio Plus Residence 10, amplasat pe Bulevardul Metalurgiei si in imediata vecinatate a strazii Turnul Magurele. Este pozitionat la doar cateva minute distanta fata de statia de metrou Aparatorii Patriei. Ansamblul are un regim de inaltime de P + 8 niveluri, si dispune de un numar de 63 de unitati locative. Sunt disponibile urmatoarele tipuri de imobile: garsoniere, cu preturi incepand de la 30.000 euro, apartamente cu 2 camere, cu preturi de la 50.000 euro, precum si apartamente cu 3 camere, cu preturi incepand de la 61.000 euro.

In imediata vecinatate a Studio Plus se afla toate punctele de interes necesare unui trai confortabil: mijloace de transport in comun (statia de metrou Aparatorii Patriei, statii R.A.T.B.), piete, centre comerciale, unitati de invatamant, unitati spitalicesti, spatii de relaxare, locuri de joaca, parcuri. Apartamentele te vor impresiona atat prin calitatea materialelor de constructie folosite, cat si prin finisajele de exceptie. Legat de finisaje, amintim doar câteva: gresie si faianta (in bucatarie, baie si hol), parchet laminat (in living si dormitoare), usi interioare celulare, zugraveala lavabila, centrala proprie, calorifere de otel, instalatii incalzire, prize si alte accesorii.

Premier va pune la dispozitie diverse modalitati de achizitie: programul de creditare Prima Casa, orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale, sistemul Buy-Back Imobiliar, marca proprie Premier.

Pentru persoanele care doresc sa acceseze credite, echipa noastra va ofera GRATUIT consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca. Pentru informatii suplimentare, detalii sau programare vizionari, nu ezitati sa intrati in legatura cu responsabilul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari!Ansambluri rezidenţiale similare


Atena Residence


De la 36.900 EURO
Stadiu: In constructie

Metropolitan Residence Pallady


De la 52.000 EURO
Stadiu: In constructie

Olympus Residence Piata Sudului 2


De la 33.600 EURO
Stadiu: Proiect

High Class Residence Pallady


De la 32.000 EURO
Stadiu: In constructie
Manager proiect

Diana Berinde


Telefon: 0722.652.640

diana.berinde@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

0727 737 225