Meniu principal
STUDIO RESIDENCE - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225
Ansamblu rezidenţial vândut integral!

Studio Residence

ID Oferta: PRI-11998-AP

Stadiu: Finalizat
Reper ansamblu: Carrefour Grand Arena
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim înalţime imobile: P+3
Tipuri unitaţi: Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitaţi locative: 32
Preţuri de la: 28.000 EURO
Data publicarii: 31 martie 2015
Numar vizualizari: 3.086
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Studio Residence este un ansamblu cochet de apartamente, cu un regim de inaltime P + 3 etaje, ce ofera spre vanzare un numar de 32 de unitati locative – atat garsoniere si apartamente cu 2 camere, cat si apartamente cu 3 camere. Ansamblul beneficiaza de o pozitionare exclusivista si ofera acces rapid si facil catre cele doua mari artere ale Zonei de Sud – Bulevardul Metalurgiei si Soseaua Turnu Magurele.

Asa cum v-am obisnuit, toate unitatile locative se predau complet finisate si bransate la toate utilitatile orasului (apa, canalizare, gaze naturale, energie electrica). Pentru finisarea interioara s-au folosit materiale de cea mai buna calitate. Acestea includ: placari cu gresie si faianta, parchet laminat, usi interioare celulare, centrala termica proprie, calorifere de otel, usa de acces antiefractie, tamplarie PVC, geamuri termopan, obiecte sanitare moderne, vopsea decorativa la exterior, acoperis cu tabla tip Lindab.

Imobilele sunt atent proiectate, spatioase si bine compartimentate. Ofera raspuns la absolut toate nevoile unei familii!

Ansamblul Studio Residence este amplasat la cateva minute de Carrefour Grand Arena. Este conectat la intreaga infrastructura a Zonei de Sud, oferind acces rapid la scoli, gradinite, licee, universitati, supermarket-uri ( Metro Metalurgiei, Selgros, Sun Plaza, Real, Praktiker, Cora ), piete agro-alimentare ( Piata Berceni si Piata Sudului ), mijloace de transport in comun ( metrou, maxi-taxi ).

BONUS: Fiecare unitate locativa se va bucura de un loc de parcare GRATUIT!

Grupul Imobiliar PREMIER a introdus o serie de servicii noi care va sunt oferite GRATUIT – asistenta juridica, consultanta si suportul necesar in vederea obtinerii creditului dorit!

Pentru orice fel de informatii, detalii sau programare vizionari, nu ezitati sa intrati in legatura cu responsabilul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari!

Plata se face fie prin programul de creditare Prima Casa, fie prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale sau prin sistemul de Buy-Back Imobiliar, marca PREMIER.

Tabel tipuri de apartamente


Nr. Crt.
Etaj
Nr. camere
Supr. utila
Preţ
Schiţa

1
Intermediar
3 camere
70 mp
57.900 Euro

2
Intermediar
2 camere
66 mp
49.900 Euro

3
Intermediar
Garsoniere
32 mp
29.000 EuroAnsambluri rezidenţiale similare


Sun Lux Residence


De la 80.100 EURO
Stadiu: In constructie

Gaudi Residence 2


De la 30.200 EURO
Stadiu: In constructie

Top Class Residence 5


De la 32.900 EURO
Stadiu: In constructie

Day Residence


De la 55.000 EURO
Stadiu: In constructie
Manager proiect

Call Center Premier


Telefon: 0727.737.225

vanzari@premierimobiliare.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Ultimele oferte listate din acest ansamblu


Apartament 2 camere Metrou (850m)


49.500 EURO| Sup.U.: 50 mp