Meniu principal
TITAN SUN PARK RESIDENCE - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225
Ultimele unităţi disponibile

Titan Sun Park Residence

ID Oferta: PRI-54256-AP

Stadiu: Finalizat
Reper ansamblu: Bulevardul Theodor Pallady, Metrou Nicolae Teclu
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim înalţime imobile: P+4
Tipuri unitaţi: Garsoniere, Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitaţi locative: 240
Preţuri de la: 28.500 EURO
Data publicarii: 17 noiembrie 2015
Numar vizualizari: 11.830
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Titan Sun Park Residence

Amplasat in zona rezidentiala noua a Cartierului Titan, proiectantul Titan Sun Park Residence propune doritorilor de casa noua un ansamblu de locuinte colective compus din 7 blocuri cu regim de inaltime Parter + 4 etaje.  Acesta se edifica pe un teren in suprafata totala de peste 8.500 mp si va fi deservit de toate cele necesare pentru o viata de familie linistita si confortabila. Astfel, in interiorul complexului vor fi disponibile locuri de parcare, locuri de joaca pentru copii, spatii verzi si de relaxare, alei de acces, trotuare pietonale si iluminat exterior. Fiecare dintre cele 7 blocuri, chiar daca cu regim de inaltime redus, vor fi dotate cu lifturi silentioase de ultima generatie. In plus, imobilele dispun de o arhitectura exterioara moderna si placuta ochiului.

Complexul Titan Sun Park ofera spre vanzare un numar de aproximativ 240 de unitati locative de toate tipurile: garsoniere spatioase, apartamente cu 2 camere compartimentate aproape de ideal si, pentru cei cu nevoie mai mare de spatiu, apartamente cu 3 camere deosebite. In ceea ce priveste nivelul de finisare al unitatilor locative, dezvoltatorul imobilar a ales pentru dumneavoastra, viitorii rezidenti, materiale de cea mai buna calitate. Fiecare dintre unitati vor fi predate la stadiul complet finisat („la cheie”, cum se spune), avand: placaje ceramice (gresie si faianta de import), tamplarie PVC Gealan cu 6 camere si geamuri termopan, usi de interior celulare Pinum, zugraveli lavabile, centrala termica individuala, placaje cu parchet stratificat, obiecte sanitare moderne. Toate apartamentele si garsonierele vor fi bransate si contorizate individual la toate utilitatile (Enel, DistriGaz, ApaNova).

Despre zona de amplasare a condominiului putem afirma, fara nici o teama, ca este una absolut noua si aflata in plina dezvoltare, atat imobiliara, cat si urbanistica. Sectorul 3 al Capitalei este recunoscut pentru densitatea mare de parcuri si spatii verzi (cea mai mare din Bucuresti), iar proximitatea Bulevardului Theodor Pallady (bulevard lat de aproape 50 m) si a statiei de metrou Nicolae Teclu sunt alte plusuri ale noului Cartier Titan. In zona sunt prezente absolut toate punctele de interes pentru viata de familie: unitati de invatamant pentru toate gradele, linii de mijloace de transport in comun subteran si suprateran, unitati spitalicesti, institutii publice, banci, plus o intreaga retea de piete agro-alimentare si supermarket-uri (Auchan, Metro, Penny, Lidl, Mega Image).

Modalitatile de plata pentru achizitionarea unei unitati locative in ansamblul rezidential Titan Sun Park sunt diverse: credit Prima Casa, credit ipotecar/imobiliar si bineinteles plata cu numerar, pentru care oferim discount-uri semnificative.

Lista tipurilor de apartamente, cu preturi, suprafete si schite o gasiti mai jos. Noi va asteptam la vizionare!Ansambluri rezidenţiale similare


Studio Residence Metalurgiei


De la 39.500 EURO
Stadiu: In constructie

Sofia Residence Mihai Bravu


De la 63.500 EURO
Stadiu: In constructie

Street Residence


De la 26.400 EURO
Stadiu: Finalizat

Ivory Residence


De la 72.800 EURO
Stadiu: Proiect
Manager proiect

Premier Pallady


Telefon: 0722.696.105

premier.pallady@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Ultimele oferte listate din acest ansamblu


Apartament 3 camere cu gradina !


73.000 EURO| Sup.U.: 135 mp

Apartament 3 camere- Titan- 76mp


65.500 EURO| Sup.U.: 76 mp