Meniu principal

Voievozi Residence 2

ID Oferta: PRI-110301-AP

Stadiu: In constructie
Predare: 30/06/2018
Reper ansamblu: Popesti-Leordeni
Dezvoltator: Persoana juridica
Regim înalţime imobile: P+3
Tipuri unitaţi: Garsoniere, Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitaţi locative: 10
Preţuri de la: 39.500 EURO
Data publicarii: 22 ianuarie 2018
Numar vizualizari: 819
Politie Spitale Metrou Centre comerciale
Gradinite Restaurante Scoli & licee Piete
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Ansamblu rezidențial nou, 2018, vanzare apartamente decomandate, finisaje complete.

Voievozi Residence este un ansamblu rezidențial de mici dimensiuni, cochet și intim, îndeplinind dezideratul constructorului, anume acela de a avea intimitatea unei case în propriul tău apartament. Și iată că de la deziderat la realitate, a fost numai un pas. Constructorul a reușit să transpună această caracteristică, importantă ce-i drept pentru cumpărători, într-un complex ingenios împărțit, mic și cochet, care te duce cu gândul la o atmosferă familială. Într-un cuvânt: Voievozi Residence 2.

Constructorul propune trei tipuri de apartamente decomandate: garsoniere, apartamente cu două și trei camere. Indiferent de tip, toate apartamentele sunt decomandate, cu compartimentări utile, eficiente care permit diverse idei de amenajare interioară. În plus, apartamentele de la etajul 3 beneficiază de terase spațioase care pot fi integrate în designul integral al apartamentului.

Ansamblul, dispus pe P+3E, beneficiază de numai zece proprietăți, pentru a reda atmosfera familială de care aminteam. Și confirmarea în acest caz vine chiar de la apartamentele de pe parter care beneficiază fiecare de câte o curte cu o suprafață de peste 155 de metri pătrați. În schimb, apartamentele de pe etaj sunt prevăzute cu balcoane, culminând cu cele de la etajul, ale căror balcoane ajung și la aproape 40 de metri pătrați.

Apartamentele Voievozi Residence se vând finisate „la cheie”, adică dotate cu: gresie, faianță, parchet, geamuri termopan cu profile din PVC, băi utilate cu mobilier ;i obiecte sanitare, uși de interior celulare, centrală termică 24kw și radiatoare și cu ușă de acces din metal, anti-efracție.

Proprietățile se vând și cu credit ipotecar, iar noi îți oferim GRATUIT analiză și asistență financiară în raport cu orice bancă în condițiile în care vrei să achiziționezi un apartament prin credit ipotecar.

Apartamentele din ansamblul rezidential Voievozi Residence 2 se vând direct de la dezvoltator, fără comision pentru cumpărător!

Tabel tipuri de apartamente


Nr. Crt.
Etaj
Nr. camere
Supr. utila
Preţ
Schiţa

1
Parter cu curte
3 camere
218 mp
67.500 Euro

2
Etaj 1
2 camere
57.91 mp
50.500 Euro

3
Etaj 1
2 camere
45.84 mp
39.500 Euro

4
Etaj retras
Garsoniere duble
75.30 mp
47.500 EuroAnsambluri rezidenţiale similare


Lotus Residence


De la 41.000 EURO
Stadiu: In constructie

Blue Residence


De la 27.900 EURO
Stadiu: In constructie

Boutique Residence


De la 36.900 EURO
Stadiu: In constructie

Terranova Residence


De la 59.800 EURO
Stadiu: In constructie
Manager proiect

Cosmin Topai


Telefon: 0735.222.575

cosmin.topai@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Ultimele oferte listate din acest ansamblu

Pentru acest ansamblu rezidenţial nu s-au listat oferte!
Cosmin Topai