Meniu principal

1 Decembrie 1918 – Titan – Apartament 3camere imobil nou

ID Oferta: PRI-108434-AP
Avans minim programul PRIMA CASA

3.560 euro
Tip imobil:
Reper proprietate:
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 2 din P+4
Grupuri sanitare: 2
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 82 mp
Preţ apartament: 71.200 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 2.136 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 1 noiembrie 2017
Numar vizualizari: 269
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, lift, usa metalica, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

1 Decembrie 1918 – Titan – Apartament 3camere imobil nou
Apartament de 3 camere de vanzare in apropierea statiei de metrou 1 Decembrie 1918, decomandat cu o suprafata de 82 mp, disponibil pe etajul 2/4. Blocul este situat intr-o zona de case si vile, avand un regim mic de inaltime, D+P+4E, izolat cu polistiren, construit pe cadre din beton armat si compartimentat din caramida Porotherma beneficiaza de un lift de 8 persoane, hidraulic.
Imobilul este situat in apropierea statiei de metrou 1 Decembrie 1918 si a statiilor de tramvai (40,19,23,27), si tot in apropiere aveti scoli, gradinite, magazine, penny, profi, centre comerciale.
Apartamentul se preda „la cheie” bransat individual la toate utilitatile specifice orasului (usa metalica antiefractie, geam termopan, curent, centrala termica proprie, contor gaze, cablat pentru telefonie, internet si televiziune) dar si cu posibilitatea de a va alege finisajele, intr-un buget detul de generos.
La maximum 10 minute de mers cu masina puteti ajunge la Auchan Titan, Auchan Pallady, Jumbo, Decathlon, Dedeman, policlinica Titan, parcul Ior sau mall-ul ParkLake, dar aveti acces detul de rapid si catre centrul orasului, aproximativ 15 minute de mers cu masina.

*imaginile au caracter orientativ
*comisionul este 0%
Pentru detalii si vizionari va stau la dispozitie

PRETUL ESTE VALABIL DOAR PENTRU PLATA CASH, PRIN CREDIT IPOTECAR PRETUL ESTE 76000 EURO

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Apartament 3 camere metrou Piata Iancului


103.000 EURO | Supr. utila: 67 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Premier Pallady


Telefon: 0722.696.105

premier.pallady@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

MesajPremier Pallady