Meniu principal

3 camere PREMIUM cu finisaje LUX – Titan , Th.Pallady

ID Oferta: PRI-121560-AP
Avans minim programul PRIMA CASA

3.495 euro
Tip imobil:
Reper proprietate: Metrou 1 Decembrie 1918
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 2 din P+5
Grupuri sanitare: 2
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 78 mp
Preţ apartament: 69.900 euro
Comision economisit: 2.097 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 7 ianuarie 2019
Numar vizualizari: 381
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, strazi amenajate, vedere mixta, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, administrare, iluminat exterior, contorizare apa, curte individuala.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Apartamentul face parte dintr-un ansamblu rezidenţial, amplasat în cel mai verde şi curat sector al Bucureştiului, sectorul 3, zona Titanul Nou.
Ansamblul este format din cinci blocuri a câte 55 de apartamente fiecare, D+P+5 etaje. Fiecare bloc va fi deservit de câte un lift. Apartamentele beneficiază contra cost de câte un loc de parcare la subsol sau suprateran,precum şi locuri de parcare pentru musafiri.
Construcţia blocurilor este realizată din stâlpi şi grinzi de beton în sistem cadre, zidăria este din cărămidă Porotherm la exterior cat si la compartimentările interioare. La finisaje sunt folosite materiale de calitate superioară pentru a asigura eleganţă şi design modern, gresia, faianţa şi grupurile sanitare sunt de la producatori renumiti.. Fiecare apartament are centrală proprie pe gaz.La exterior blocul este izolat cu polistiren si vopsea structurata.
Proiectul este amplasat într-o zonă nouă în partea de est a Bucureştiului, în plină dezvoltare a sectorului 3, cu acces facil la mijloacele de transport în comun, staţia de metrou 1 Decembrie 1918 este la 1 km, făcând legătura cu zona centrul oraşului în 15 minute, la fel şi staţia RATB (tramvaiele 23, 27, 40) la 0,9 km.
În apropiere se află şcolile generale: 116, 82, 149 şi grădiniţele: 68 şi 160.
De asemenea, în proximitate se află zona comercială cea mai importantă a sectorului, unde sunt grupate următoarele centre comerciale: Auchan, Metro, Praktiker, Jumbo, Decathlon, Dedeman, Jysk şi, în anul 2018, urmează IKEA Palady.
În afară de această zonă majoră de comerţ, se află şi Mega Image, Profi, Penny şi Lidl.Din ansamblu, se poate realiza cu uşurinţă accesul spre Autostrada A 2 în maximum 5 minute de mers cu maşina.
*Preturile afisate NU contin TVA de 5% si sunt pt.plata CASH.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Apartament 3 camere – Tramvai 11 si 34


65.900 EURO | Supr. utila: 82 mp

Brancoveanu – Parc – Apartament 3 camere


96.500 EURO | Supr. utila: 74 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Bogdan Mavrogheorghe


Telefon: 0730170085

bogdan.mavrogheorghe@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zoneBogdan Mavrogheorghe