Meniu principal
OLTENITEI, 3 CAMERE DECOMANDATE, LUX! - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225

Oltenitei, 3 camere decomandate, lux!

ID Oferta: PRI-17791-AP


Aceasta ofertă nu dispune de fotografii!


Avans minim necesar

Reper proprietate:
Tip tranzacţie: Vanzare
Etajul 5 din P+5
Grupuri sanitare: 2
Terase/balcoane: 1
Suprafaţă utilă: 71 mp
Preţ apartament: 68.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 2.040 euro
Data publicării: 8 mai 2015
Număr vizualizări: 255
Apartamentul dispune de următoarele finisaje, utilări si îmbunătăţiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, incalzire prin termoficare, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, administrare, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Apartament 3 camere in ansamblu de lux, decomandat, 71 mp, 68.000 euro!
Un nou proiect rezidential marca Gama Invest, dezvoltatorul celor mai mari proiecte rezidentiale din sud-ul capitalei printre care mentionam cele mai cunoscute proiecte imobiliare, care au necesitat investitii de 5 milioane de euro pentru a fi construite si care au generat pana acum un numar de 500 unitati locative care au fost deja livrate.
Noul proiect  dispune de o suprafata de teren de 12.000 mp si este amplasat pe Sos. Oltenitei – Berceni, chiar la granita cu Sectorul 4 al capitalei, fiind practic inconjurat de mari magazine si centre comerciale dar si de unitati de invatamant sau puncte de interes major.
Ansamblul se afla la numai 100 m de statia de RATB!
Accesul catre ansamblu se face in conditii foarte moderne si civilizate, atat pietonal cat si cu autoturismul, iar distanta pana la primul mijloc de transport este de numai 100 m (de la statia ratb din fata ansamblului pana la imobil propriu zis).
Ansamblul dispune de bransare la toate utilitatile orasului: apa curenta si canalizare Apa Nova, gaze natural GDEF Suez si energie electrica Enel.
Amenajarile exterioare ale curtii interioare si a spatiului verde aferent vor fi executate de o firma de renume in peisagistica si amenajari urbane.
Imobilele sunt construite pe cadre de beton armat, iar inchiderile peretilor sunt executate din caramida Porotherm, izolatia peretilor exteriori fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm si tencuiala decorative de cea mai buna calitate.
Apartamentele se vand complet finisate cu:
• gresie si faianta de import;
• parchet laminat;
• centrala proprie de apartament;
• calorifere;
• obiecte sanitare din ceramica;
• tamplarie PVC cu geam termopan;
• videointerfon;
• apometre;
• sensor de gaze;
• contorizari individuale.
Dezvoltatorul ofera posibilitatea oricui doreste sa achizitioneze un apartament in cadrul ansamblului sa-si personalizeze interiorul dupa propriul gust cu o singura conditie si anume ca rezervarea apartamentului sa fie facuta din timp.
Arhitectura unica a intregului ansamblu, compartimentare ingenioasa a spatiilor locative, varietatea spatiilor oferite spre vanzare, functionalitatea foarte buna a intregului proiect, faptul ca putem alege locuri de parcare subterane cat si supraterane, modul excelent de finisare a imobilelor, garantia extinsa oferita de dezvoltatorul ansamblului, gradul sporit de confort si siguranta, accesul rapid catre centrul orasului, sunt numai cateva din criteriile acestui ansamblu.

0737500377

Diana Netoi

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Grand Arena, 3 camere decomandat


56.000 EURO | Supr. utila: 70 mp

Apartament 3 camere- Metrou Dimitrie Leonida


62.500 EURO | Supr. utila: 75 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Premier Berceni


Telefon: 0737.500.380

premier.berceni@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj