Meniu principal

2 camere 300 m de metrou

ID Oferta: PRI-125061-AP

VândutAvans minim programul PRIMA CASA

3.230 euro
Tip imobil:
Reper proprietate: metrou 1 Decembrie
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 1 din P+4
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 56 mp
Preţ apartament: 64.600 euro
Comision economisit: 1.938 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 1 august 2019
Numar vizualizari: 344
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: strazi amenajate, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, iluminat exterior, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Ansamblul rezidential este amplasat in proximitatea bulevarduluiTheodor Pallady la doar 5 minute distanta de staţia de metrou 1 Decembrie 1918, aproape de zona de interes din estul capitalei: zona comercială Metro – Ikea – Auchan – Dechatlon (cca 1,6 Km), Parcul Titan şi piaţa N. Grigorescu (cca 1,2 Km), Mall Park Lake Plaza (cca 3 Km)
Proiectul cuprinde patru cladiri de locuinţe cu o structură mică, trei corpuri cu regim de înălţime D+P+3 Etaje şi un corp cu regim de înălţime D+P+4 Etaje cu apartamente cu 2 şi 3 camere, precum şi studio-uri duble. Ansamblul rezidenţial aduce pe lângă cele 51 de locuinţe şi parcări.
Prima clădire va include 15 apartamente, câte 3 apartamente pe fiecare nivel iar următoarele 3 clădiri vor cuprinde 12 apartamente cu câte 3 apartamente pe etaj.
Localizarea face ca accesul catre centru sa fie foarte usor, atat cu masina cat si cu metroul sau mijloacele de transport in comun de suprafata.
Apartamentul este situat in zona de case cu regim de inaltime P+4 , zona linistita ideala pentru confortul dumneavoastra de a scapa de zgomotul intens al orajului.
Poze cu titlu de prezentare termen de finalizare constructie aprilie 2019, merita facuta o vizionare nu ezitati sa telefonati.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Apartament 2 camere, Brancoveanu!


66.900 EURO | Supr. utila: 58.7 mp

Apartament 2 camere Theodor Pallady


45.300 EURO | Supr. utila: 57 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Daniel Iancu


Telefon: 0722468349

daniel.iancu@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


Apartament -3 camere – Metrou!


72.000 EURO | Supr. utila: 75 mp


Daniel Iancu