Meniu principal

3 camere PROMO

ID Oferta: PRI-114937-AP
Avans minim programul PRIMA CASA

4.025 euro
Tip imobil:
Reper proprietate:
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 1 din P+5
Grupuri sanitare: 2
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 81 mp
Preţ apartament: 80.500 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 2.415 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 2 iulie 2018
Numar vizualizari: 432
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, incalzire prin termoficare, strazi amenajate, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, aer conditionat, interfon, lift, usa metalica, administrare, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Apartament modern cu 3 camere, situat intr-un bloc nou din zona Theodor Pallady, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun si numeroase puncte de interes regasite in zona: scoli, gradinite, cabinete medicale, centre comerciale etc. Apartamentul se preda complet finisat, cu finisaje de lux. Specificatii: – bloc construit pe cadre de beton armat, compartimentari din caramida porotherm si termoizolatie de 10 cm la exterior; – izolatie termica, izolatie fonica; – centrala termica de apartament; – finisaje de foarte buna calitate de la marii distribuitori – parchet rezistent la trafic, usi din lemn. – videointerfon; – zone verzi; – costuri de mentenanta zero; – 10 minute de mers pe jos pana la metrou 1 Decembrie 1918. Comision 0% *Pretul include TVA **Se accepta orice modalitate de plata Pozele sunt cu titlu de prezentare; Finisajele sunt la alegere!

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Giurgiului apartament 3 camere decomandat


52.000 EURO | Supr. utila: 70 mp

Apartament 3 camere Aparatorii Patriei


64.000 EURO | Supr. utila: 71 mp

Apartament 3 camere Finalizat Ira


70.500 EURO | Supr. utila: 85 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Daniel Iancu


Telefon: 0722468349

daniel.iancu@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

MesajDaniel Iancu