Meniu principal

Achizitie noua ! Zona linistita! Garsoniera ,Sos Oltenitei

ID Oferta: PRI-119674-AP
Avans minim programul PRIMA CASA

1.650 euro
Tip imobil:
Zona:
Reper proprietate: Sos Oltenitei
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 1 din P+2
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 33 mp
Preţ vechi: 33.000 euro
Pret nou: 31.500 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 990 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 2 noiembrie 2018
Numar vizualizari: 366
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, strazi amenajate, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, usa metalica, iluminat exterior, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Va prezentam o garsoniera spatiosa , modern compartimentata, cu o suprafata totala utila de 33 mp si un balcon de 2,89 mp, situat in nou ansamblu .Ansamblul se regaseste intr-o zona rezidentiala noua, linistita, ceea ce face din aceasta locatie o alegere excelenta, datorita apropierii de centre comerciale, scoli, cat si de mijloacele de transport in comun din zona.

Structura de rezistenta a imobilului este alcatuita din stalpi si cadre de beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm si izolat cu polistiren de 10 cm. Imobilul este bransat la toate utilitatile orasului, fiecare apartament fiind contorizat individual.

Apartamentul propus spre vanzare este disponibil la etajul 1 si se vinde complet finisat cu: gresie si faianta, parchet laminat, geam termopan cu tamplarie PVC, obiecte sanitare moderne in baie, centrala termica proprie 24 kW, calorifere din otel, prize si intrerupatoare, usi de interior din lemn si usa metalica antiefractie la intrare.

Compartimentarea interioara este ingenios gandita, astfel incat sa ofere un confort sporit al spatiului locativ si o eficienta maxima a acestuia, format din: hol, living luminos, dormitor spatios, bucatarie inchisa, baie si un balcon cu acces din living si dormitor.

Rezidentii acestui ansamblu vor beneficia de locuri de parcare amenajate si delimitate si de spatii verzi.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Garsoniera 3 minute Metrou Piata Sudului


36.500 EURO | Supr. utila: 40 mp

Garsoniera Finalizata Aparatorii Patriei


32.000 EURO | Supr. utila: 38 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Zina Epure


Telefon: 0737500384

zina.epure@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zoneZina Epure