Meniu principal

Aparatorii Patriei, Apartament 3 camere disponibil imediat, parcare inclusa !

ID Oferta: PRI-111680-AP
Avans minim programul PRIMA CASA

4.195 euro
Tip imobil:
Reper proprietate: Aparatorii Patriei, Sos. Berceni
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 1 din P+5
Grupuri sanitare: 2
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 85 mp
Preţ apartament: 83.900 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 2.517 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 23 martie 2018
Numar vizualizari: 1.517
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, lift, usa metalica, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Complex rezidențial nou, amplasat aproape de zonele de servicii (centre comeriale, unitati financiar-bancare, școli si gradinite, unitati medicale, săli de sport) și infrastructură rutieră (stații RATB la două minute de complex, troleibuze, iar metroul la numai zece minute de mers pe jos).
Structura de rezistență este de tip dual, în cadre și diafragme din beton armat, proiectate și executate în conformitate cu cerințele proiectului. Zidăria exterioară și interioară este din caramidă de tip Porotherm, iar termoizolația exterioară, din polistiren EPS 80 de 10cm.
Finisaje și dotări premium; Apartamentul dispune de centrala proprie Immergas 24 kw și contoare individuale pentru gaze, electricitate și apă.

Acte gata !
tva 5 % inclus
direct dezvoltator/ comision 0
pentru detalii : 0737.000.035

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Ana Maria Angheloiu


Telefon: 0723.363.867

anamaria@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zoneAna Maria Angheloiu