Meniu principal

Apartament 2 camere -3 min de metrou Dimitrie Leonida-38.000 E

ID Oferta: PRI-23589-AP
Avans minim programul PRIMA CASA

1.900 euro
Tip imobil:
Reper proprietate: Dimitrie Leonida
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 4 din P+4
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 7
Suprafata utila: 50 mp
Preţ apartament: 38.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.140 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 5 iunie 2015
Numar vizualizari: 502
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, usa metalica, administrare, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Amplasat intr-o zona rezidentiala noua, cu infractructura completa si in imediata apropiere a statiei de metrou Dimitrie Leonida (3 minute), ansamblul dispune de multiple facilitati si de acces rapid la marile centre si galerii comerciale aflate in zona.

Apartamentul cu doua camere iti va oferi tot confortul de care ai nevoie! Vei fi primul locatar al apartamentului si vei locui la un etaj intermediar al unui bloc cu patru etaje, finalizat in anul 2015, si vei avea la dispozitie o suprafata utila totala de 50 mp. Locuinta dispune de dotari si finisaje de lux, este decomandat si este compus din living, bucatarie si zona de dinning, un dormitor, un grup sanitar .

Daca rezervati apartamentul din timp, il puteti personaliza cu finisajele favorite de gresie, faianta, parchet laminat si usi de interior.

Pretul include TVA de 5%

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Apartament modern 2camere – Sos. Oltenitei


38.000 EURO | Supr. utila: 43 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Call Center Premier


Telefon: 0727.737.225

vanzari@premierimobiliare.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


garsoniera finalizata


37.000 EURO | Supr. utila: 37 mp


Call Center Premier