Meniu principal

Apartament 2 camere 48000euro, metrou 1 Decembrie 1918, bloc nou

ID Oferta: PRI-83626-AP

VândutAvans minim programul PRIMA CASA

2.400 euro
Tip imobil:
Reper proprietate: Metrou 1 Decembrie 1918, bdul. Theodor Pallady
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 2 din P+5
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 48 mp
Preţ apartament: 48.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.440 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 27 iulie 2016
Numar vizualizari: 470
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: strazi amenajate, parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, administrare, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Va prezentam spre vanzare un apartament de doua camere situat intr-un ansamblu nou din zona Titan-Pallady la doar cateva minute de statia de metrou 1 Decembrie 1918.
Apartamentul prezentat este localizat in partea de est a Bucurestiului, este situat la 10 minute distanță de centrele comerciale precum: Auchan, Metro, IKEA, Decathlon, LIDL, Penny, cu acces facil la mijloacele de transport in comun, in apropiere existand mai multe linii de autobuz, tramvai dar si statia de metrou 1 Decembrie 1928, care fac legatura cu orice zona din capitala.
Apartamentul are o suprafata utila de 48 mp.
Aveti posibilitatea alegerii finisajelor: faianta, gresie, parchet, obiecte sanitare in bai, usi din lemn la interior, in plus apartamentul este dotat cu usa metalica la exterior, centrala proprie, calorifere.
Bloculetul are un regim mic de inaltime, D+ P+5, dotat cu lift hidraulic, construit pe structura din beton armat cu zidaria din caramida Porotherm, izolat exterior cu polistiren de 10cm si este bransat la toate utilitatile orasului.
Comision 0%. TVA- inclus.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Apartament sector 4


39.900 EURO | Supr. utila: 51 mp

Apartament 2 camere Metrou-Aparatorii Patriei


55.500 EURO | Supr. utila: 54 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Premier Pallady


Telefon: 0722.696.105

premier.pallady@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zonePremier Pallady