Meniu principal

Apartament 2 camere – 55 mp – Theodor Pallady – decomandat

ID Oferta: PRI-100875-AP

VândutAvans minim programul PRIMA CASA

2.860 euro
Tip imobil:
Reper proprietate: B-dul Theodor Pallady
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 2 din P+3
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 55 mp
Preţ apartament: 57.200 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.716 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 6 februarie 2017
Numar vizualizari: 347
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, interfon, usa metalica, administrare, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Apartament 2 camere decomandat, direct dezvoltator, suprafata utila de 55 mp, de vanzare in vecinatatea statiei de metrou 1 Decembrie 1918. Blocurile au un regim de inaltime de D+P+3 Etaje cu lift silentios, finisaje de exceptie, fiind asezate  intr-o zona exclusivista de blocuri si  vile. Ansamblul rezidential este nou, securizat cu bariera, parcari delimitate. Apartamentul se vinde finisat complet cu : gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare, centrala termica, calorifere si bransament pentru masina de spalat. Imobilul este bransat la toate utilitatile orasului, contorizarile sunt individuale pe fiecare apartament in parte.Pretul include tva-ul de 5%. Se accepta plata cash, credit ipotecar, prima casa. COMISION 0% la cumparare.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă

Nu există oferte similare!
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Premier Pallady


Telefon: 0722.696.105

premier.pallady@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zonePremier Pallady