Meniu principal
APARTAMENT 2 CAMERE 55MP + 100MP CURTE PROPRIE - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225

Apartament 2 camere 55mp + 100mp curte proprie

ID Oferta: PRI-105436-AP

Gradina 1Avans minim programul PRIMA CASA

3.495 euro
Reper proprietate: Berceni
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 0 din P+2
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 155 mp
Preţ apartament: 69.900 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 2.097 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 26 mai 2017
Numar vizualizari: 1.112
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, usa metalica, iluminat exterior, contorizare apa, curte individuala.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Intr-o zona linistita, cu cladiri cu regim de inaltime scazut, se regaseste acest ansamblu rezidential cochet. Apartamentul este total decomandat, foarte spatios (55 mp suprafata utila) si dispune de gradina proprie (teren in proprietate 100mp) pe care o puteti amenaja cum doriti dumneavoastra!

Apartamentul se vinde la cheie, beneficiind de finisaje (gresie, faianta, parchet laminat, usi interior) de cea mai buna calitate. Este dotat cu ferestre cu geam termopan, usa metalica la intrare, obiecte sanitare in baie, centrala si calorifere.

Sunt asigurate toate utilitatile necesare: apa curenta, canalizare, energie electrica si gaze naturale. Contorizarea acestora este individuala.

Se accepta mai multe modalitati de plata: Cash / Credit (Imobiliar, Ipotecar).

Se ofera GRATUIT consultanta si consiliere in alegerea locuintei ideale si asistenta la intocmirea documentelor pentru obtinerea unui credit bancar.

COMISION 0%

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă

Nu există oferte similare!
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Diana Berinde


Telefon: 0722.652.640

diana.berinde@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


Ansamblu nou Aparatorii Patriei


44.900 EURO | Supr. utila: 45 mp

Apartament 2 camere mutare imediata


51.000 EURO | Supr. utila: 68 mp