Meniu principal

Apartament 2 camere, 6 min metrou, Pallady

ID Oferta: PRI-74263-AP
Avans minim programul PRIMA CASA

2.590 euro
Tip imobil:
Reper proprietate: Theodor Pallady, Ozana, Trapezului, 1 Decembrie 1918
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 0 din P+6
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 47 mp
Preţ apartament: 51.800 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.554 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 21 mai 2016
Numar vizualizari: 446
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, iluminat exterior, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Constructie 2016, apartament cu 2 camere, parter inalt (mezanin), pozitie exceptionala, zona linistita, la doar 6 minute de mers pe jos de metrou, statia 1 Decembrie 1918. Se preda la cheie cu finisaje la alegere si dotari de cea mai buna calitate: centrala termica proprie, gresie si faianta in bucatarie si grupul sanitar, parchet, usi de interior din lemn, usa metalica la intrare, obiecte sanitare moderne si zugraveli lavabile.
Ferestrele au tamplarie PVC Salamander cu 7 camere si geam termopan.
Structura de rezistenta este din beton armat, compartimentarea cu caramida POROTHERM, termoizolatie exterioara cu polistiren de 10 cm.
Facilitati in incinta ansamblului: loc de joaca pentru copii, parcari, spatii verzi, iluminat exterior. In vecinatatea ansamblului veti gasi: gradinita, parc, scoala, piata, centre de infrumusetare, autostrada A2 si centre comerciale: Auchan, Metro, Dedeman, Mega Image, Decathlon, Lidl, Penny, Jumbo, Jysk. Utilitati: lift, canalizare, electricitate, gaze, apa, internet, CATV. Termen de finalizare august 2016. Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Apartament 2 camere IMGB


45.000 EURO | Supr. utila: 70 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Premier Pallady


Telefon: 0722.696.105

premier.pallady@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


garsoniera finalizata


37.000 EURO | Supr. utila: 37 mp


Premier Pallady