Meniu principal

Apartament 2 camere, bloc nou, finalizat, Sector 4

ID Oferta: PRI-112008-AP
Avans minim programul PRIMA CASA

3.000 euro
Tip imobil:
Reper proprietate: Bulevardul Metalurgiei
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 1 din P+3
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 42 mp
Preţ vechi: 60.000 euro
Pret nou: 58.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.800 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 4 aprilie 2018
Numar vizualizari: 1.914
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: mobilat, mobiler modern, interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, aer conditionat, interfon, usa metalica, bucatarie mobilata, bucatarie echipata, administrare, iluminat exterior, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Apartamentul pe care ti-l prezint este unul extrem de bine compartimentat, spatios si cu un mobilier gandit pe masura. Pentru ca trebuie sa-ti spun, apartamentul se vinde mobilat. 

Unul dintre plusurile majore ale acestei locuinte este incalzirea in pardoseala de care vei beneficia in toata casa. De asemenea, balconul inchis este o particularitate pe care proprietarul i-a redat-o acestei locuinte.

Iar pe langa faptul ca apartamentul se vinde mobilat si utilat, inclusiv baile, mai beneficiezi si de un loc de parcare dezmembrat si cadastrat.

Zona de amplasare a apartamentului este si ea una extrem de buna, langa mijloace de transport in comun si la zece minute de mers pe jos de statia de metrou Aparatorii Patriei. 

Ai la indemana o gama variata de servicii, de la centre comerciale, piata, magazine si pana la scoala, gradinita, spitale de urgenta, banci si multe altele.

COMISION 0%!

Te-astept la vizionare!

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Apartament 2 camere – metrou


41.500 EURO | Supr. utila: 47 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Cosmin Topai


Telefon: 0735.222.575

cosmin.topai@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zoneCosmin Topai