Meniu principal
APARTAMENT 2 CAMERE BRANCOVEANU FINISAJE LUX - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    0727.737.225

Apartament 2 camere Brancoveanu finisaje lux

ID Oferta: PRI-112800-AP

IMG_20180511_105804Avans minim programul PRIMA CASA

2.375 euro
Reper proprietate: Bulevardul Brancoveanu, Metrou Brancoveanu
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 0 din P+5
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane:
Suprafata utila: 46 mp
Preţ apartament: 47.500 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.425 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 16 mai 2018
Numar vizualizari: 469
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: mobiler modern, imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, bucatarie mobilata, iluminat exterior, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Va propun spre achizitie un apartament de 2 camere, care face parte dintr-un ansamblu rezidential, special gandit pentru a multumi si cele mai exigente cerinte din piata imobiliara.

Locuinta are o suprafata utila totala de 46 mp, spatios si luminos si va deveni cu siguranta un camin excelent pentru noul proprietar!

Imobilul este construit pe o structura din cadre de beton armat. Exteriorul este realizat din caramida Porotherm de 25 cm, iar delimitarea interioară din cărămidă Porotherm de 12 cm. Izolația exterioară este realizată cu Polistiren expandat de 10 cm.

De asemenea in apropiere de imobil puteti gasi centre comerciale, piete, locuri de joaca pentru copii.

Apartamentul se poate achizitiona cash sau credit ipotecar.

COMISION 0% -DIRECT DEZVOLTATOR

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.