Meniu principal
APARTAMENT 2 CAMERE CU GRADINA DIMITRIE LEONIDA - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    0727.737.225

Apartament 2 camere cu gradina Dimitrie Leonida

ID Oferta: PRI-112778-AP

dormitor nemobAvans minim programul PRIMA CASA

2.695 euro
Reper proprietate: Metrou Dimitrie Leonida
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 0 din P+5
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 52 mp
Preţ apartament: 53.900 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.617 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 15 mai 2018
Numar vizualizari: 397
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, iluminat exterior, contorizare apa, curte individuala.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Apartament cu 2 camere, studio, suprafata utila 52mp+ 45mp gradina, dispune de o compartimentare eficienta, avand un living generos cu acces pe balcon.

Principalul avantaj este oferit de amplasarea imobilului în imediată apropiere de stația de metrou Dimitrie Leonida oferindu-vă astfel acces rapid către centrul Capitalei. De asemenea în apropierea imobilului puteți găsi magazine, locuri de joacă, piețe, supermarket.

Blocul este construit după ultimele norme în vigoare și are o structură din cadre de beton armat. Exteriorul cât și delimitarea interioară sunt realizate din cărămidă Porotherm. Izolația exterioară este realizată cu Polistiren expandat de 10 cm.

Apartamentul se poate achizitiona prin plata cash sau credit!

 

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.