Meniu principal

Apartament 2 camere – decomandat – 58 mp – Titan

ID Oferta: PRI-98723-AP

VândutAvans minim programul PRIMA CASA

2.575 euro
Tip imobil:
Reper proprietate:
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 4 din P+4
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 58 mp
Preţ apartament: 51.500 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.545 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 19 ianuarie 2017
Numar vizualizari: 392
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, lift, usa metalica, administrare, iluminat exterior.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Complexul nostru rezidential ofera spre vanzare apartamente 2 camere, decomandate dotate cu toate facilitatile pe care ti le poti dori astfel incat sa te bucuri de linistea si confortul unui apartament situat intr-un bloc nou. Construit după modelele occidentale de succes, imbină așteptările fiecărui individ privitoare la casa de vis, este un spațiu în care timpul, relaxarea, odihna și sentimentul de acasă se redefinesc transformându-se în realitate. Apartamentul se vinde  finisat complet cu : gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare, centrala termica, calorifere si bransament pentru masina de spalat.  Imobilul este bransat la toate utilitatile orasului, contorizarile sunt individuale pe fiecare apartament in parte.Pretul include tva-ul de 5%. Se accepta plata cash, credit ipotecar. COMISION 0% la cumparare.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă

Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Premier Pallady


Telefon: 0722.696.105

premier.pallady@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zonePremier Pallady