Meniu principal

Apartament 2 camere decomandat Metrou Aparatorii Patriei

ID Oferta: PRI-125759-AP
Avans minim programul PRIMA CASA

3.255 euro
Tip imobil:
Reper proprietate: Metrou Aparatorii Patriei
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 4 din P+10
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 58 mp
Preţ apartament: 65.100 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.953 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 14 octombrie 2019
Numar vizualizari: 159
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, administrare, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Clădirea 4City Life se află în Sectorul 4, aproape de complexul Universitatea Spiru Haret, si in imediata apropiere fata de statia de metrou Aparatorii Patriei . Strada pe care se află proprietatea Turnu Magurele  se intersectează cu Soseaua Berceni  ce oferă acces cu automobilul personal, sau cu transportul în comun, la zona Piata Sudului.

Dezvoltatorii au proiectat și construit acest imobil cu structură de rezistentă din beton armat și pereți din cărămidă, folosită și la compartimentările interioare.Fiecare apartament are utilități branșate și contorizate individual.

Apartamentul este decomandat, ferestre mari, luminat, living spatios, dormitorul este intim cu acces in balcon, bucatarie generoasa, usa metalica, obiecte sanitare, tamplarie PVC si geam termopan.

Imobilul este bransat la toate utilitatile (apa, gaze, canalizare), beneficiaza de finisaje profesionale, dispune de centrala proprie si calorifere, baie utilata complet iar gresia si faianta la alegere.

Apartamentul se poate achiziționa doar prin plată cash (pentru care se ofera discount) din surse proprii si Credit Ipotecar.

Direct Dezvoltator

Zero Comision!

Va astept acasa!

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Andrei Burcea


Telefon: 0730250305

andrei.burcea@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


Garsoniera zona Ozana, bloc NOU!!!


42.500 EURO | Supr. utila: 47 mp

Apartament-Tip Studio-Metrou Dimitrie Leonida


47.000 EURO | Supr. utila: 45 mp


Andrei Burcea