Meniu principal

Apartament 2 camere decomandat-Soseaua Oltenitei!

ID Oferta: PRI-116280-AP
Avans minim programul PRIMA CASA

2.295 euro
Tip imobil:
Reper proprietate: Soseaua Oltenitei
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 1 din P+3
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 54 mp
Preţ apartament: 45.900 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.377 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 28 iulie 2018
Numar vizualizari: 112
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, incalzire prin termoficare, strazi amenajate, vedere mixta, parchet, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, jaluzele verticale, calorifere aluminiu, aer conditionat, interfon, usa metalica, bucatarie mobilata, bucatarie echipata, administrare, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Constructia imobilului este realizata dupa ultimele standarde, avand o structura din cadre de beton armat. Exteriorul si compartimentarea interioara sunt realizate din caramida Porotherm. Izolatia exterioara este realizata cu Polistiren de 10 cm.

Proprietatea propusa spre vanzare este un apartament 2 camere ce dispune de o compartimentare eficienta si ingenioasa, cu o suprafata totala de 54 mp. Aceasta este racorda la toate utilitatile si dispune de contorizare individuala.

Apartamentul se vinde finisat la cheie, materialele pentru finisaje pot fi alese de catre tine pentru a iti personaliza locuinta dupa preferinte.

Datorita amplasarii in imediata apropiere a statiei de RATB, viitorii proprietari dispun de acces rapid catre Piata Sudului si centrul orasului.

IDEAL INVESTITIE.

Direct Dezvoltator

Zero Comision.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Apartament 2 camere Brancoveanu


43.500 EURO | Supr. utila: 50 mp

Titan Pallady bloc nou 60 mp


50.000 EURO | Supr. utila: 60 mp

Garsoniera dubla Berceni-Dimitrie Leonida


31.500 EURO | Supr. utila: 37 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Laurentiu Radu


Telefon: 0737000035

laurentiu.radu@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

MesajLaurentiu Radu