Meniu principal

Apartament 2 camere decomandat Theodor Pallady

ID Oferta: PRI-123909-AP
Avans minim programul PRIMA CASA

2.900 euro
Tip imobil:
Reper proprietate: Metrou 1Decembrie 1918,Theodor Pallady
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 0 din P+3
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 57 mp
Preţ apartament: 58.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.740 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 10 mai 2019
Numar vizualizari: 249
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, strazi amenajate, vedere mixta, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, usa metalica, administrare, iluminat exterior.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Ansamblul este un concept de apartamente modern si practic compartimentate, destinate persoanelor care doresc o locuinta la un standard peste media zonei din punctul de vedere al arhitecturii si al calitatii, un imobil de locuinte (de 2 si 3 camere) Imobilul are un regim de inaltime P+3E.Locatia proiectului este una exclusiv rezidentiala. Este o zona linistita si prezinta cele mai importante aspecte legate de cum ar trebui sa fie situata o locuinta de familie: departe de zgomot, dar aproape de mijloacele de transport in comun . Localizarea face ca accesul catre centru sa fie foarte usor, atat cu masina cat si cu metroul sau mijloacele de transport in comun.

Structura de rezistență a imobilelor este realizată din cadre de beton armat, compartimentarile atat exterioare cat si interioare din caramida Porotherm .

Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC 7 camere cu geamuri tripan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa, centrala termica de 24 kw in condensatie.Pretul afisat include TVA-ul de 5%.Se accepta orice forma de credit imobiliar.Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr:0737500376 COMISION O%

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Apartament 2 camere Berceni-Luica


34.000 EURO | Supr. utila: 37 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Alina Ciuculescu


Telefon: 0737500376

alina.ciuculescu@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


Mutare rapida – 2 camere: 41 mp / 200m RATB


47.000 EURO | Supr. utila: 41 mp


Alina Ciuculescu