Meniu principal
APARTAMENT 2 CAMERE FINALIZARE RAPIDA SPLAIUL UNIRII - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    0727.737.225

Apartament 2 camere finalizare rapida Splaiul Unirii

ID Oferta: PRI-112628-AP

IMG_20180503_134918Avans minim programul PRIMA CASA

4.350 euro
Reper proprietate: Metrou Mihai Bravu
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 2 din P+5
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 62 mp
Preţ apartament: 87.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 2.610 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 15 mai 2018
Numar vizualizari: 392
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, iluminat exterior, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Va propun spre achizitie un apartament de 2 camere, decomandat, care face parte dintr-un ansamblu rezidential, special gandit pentru a multumi si cele mai exigente cerinte din piata imobiliara.

Locuinta are o suprafata utila totala de 62.2  mp, spatios si luminos si va deveni cu siguranta un camin excelent pentru dumneavoastra!

Ansamblul rezidential este pozitionat in imediata apropiere a statiei de metrou Mihai Bravu, fiind inconjurat de foarte multe centre comerciale si spatii de agrement: Auchan, Kaufland, World Class, Parcul auto Vitan, Bucuresti Mall, Parcul Tineretului,etc.

Apartamentul se poate achizitiona cu plata cash, credit ipotecar sau prima casa

Locuri de parcare disponibile in subteran si suprateran

 

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Garsoniera dubla 50m metrou Dimitrie Leonida


36.500 EURO | Supr. utila: 41 mp

Apartament de lux Soseaua Oltenitei


50.900 EURO | Supr. utila: 58 mp