Meniu principal

Apartament 2 Camere * Finisaje De Lux – Ansamblu Rezidential * Bld. Brancoveanu

ID Oferta: PRI-116933-AP

VândutAvans minim programul PRIMA CASA

2.600 euro
Tip imobil: ,
Reper proprietate: berceni, luica, brancoveanu, aparatorii patriei, turnu magurele
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 1 din P+4
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 46 mp
Preţ apartament: 52.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.560 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 10 august 2018
Numar vizualizari: 864
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, lift, usa metalica, iluminat exterior.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

ACCEPTAM ORICE TIP DE CREDITARE                                                                                                                                                                            *Prima Casa – Avans Minim 10%

DIRECT DEZVOLTATOR – COMISION 0%

Ansamblul Rezidentia este situat intr o zona superba cu acces rapid catre arterele principale ale Bucurestiului. Avand in apropiere mijloace de transport in comun si acces rapid catre statiile de Metrou – Brancoveanu sau Aparatorii Patriei.

Zona si calitatea dusa la nivel de arta de catre constructor face din acest imobil alegerea perfecta pentru persoanele ce au un ritm de viata activ si doresc sa fie cat mai aproape de Metrou si RATB dar in acelasi timp avand posibilitatea de a se retrage in domeniul complexului pentru oaza necesara de liniste.

Detalii Apartament:

– 2 camere open space cu o suprafata de – 42.56 mp

– balcon aerisit – 2.57 mp

– bucatarie spatioasa

– hol spatios cu potential de dressing

– grup sanitar mare

Detalii Zona:

– imobilul este amplasat in interiorul unui linistit ansamblu rezindential ce este situat pe Bld. Brancoveanu.

– hipermarket si zone comerciale in imediata apropiare

– complex comerical Mall Grand Arena – 10 minute

– acces rapid catre mijloacele de transport in comun Ratb si Metrorex

DETALII ANSAMBLU REZIDENTIAL:

STRUCTURA SI ZIDARIE
Sistemul dual de cadre si diafragme rezista la cutremure de pana la 9 grade pe scara Richter. Izolare fonica si termica excelenta datorita caramizilor Porotherm folosite in zidarie interioara si exterioara.

INSTALATII ELECTRICE SI SANITARE
Folosind obiecte sanitare si materiale de la Romstal si Ideal Standard am combinat calitatea cu stilul pentru a va asigura tot confortul in apartamentul viselor dvs

DOTARI APARTAMENTE
Ferestrele PVC de calitate germana Salamander cu trei randuri de sticla si 7 camere de izolare ofera o izolare fonica si termica superioara. Usile exterioare sunt metalice, cu sistem antiefractie si rezistenta acustica sporita.

FINISAJE INTERIOARE
Gresie si faianta portelanata de la producatori de top precum Mirage, Ragno, Marazzi. Parchet laminat de 8mm, rezistent la trafic ridicat produs de firme de marca precum Egger, Skema sau Gazzotti

SPATII VERZI
Cladirile sunt proiectate si gandite avand in vedere confortul si siguranta clientilor oferind acces la curtea interioara si spatii verzi.

SPATII COMUNE
Iluminare eficienta si durabila in timp pe baza de LED-uri. Lifturi cu capacitate sporita, de 8 persoane pentru un acces cat mai rapid la etajele superioare. Acces securizat pe baza de cartela.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă

Nu există oferte similare!
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Cosmin Vasilache


Telefon: 0730888271

cosmin.vasilache@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


Mutare rapida – 2 camere: 41 mp / 200m RATB


47.000 EURO | Supr. utila: 41 mp


Cosmin Vasilache